«Τραγική» μητέρα στη «μέρα αθλητισμού» στο Κόβεντρι, σπρώχνει μια άλλη και τη ρίχνει κάτω λίγο πριν τον τερματισμό της κούρσας (vid)

Newsroom
«Τραγική» μητέρα στη «μέρα αθλητισμού» στο Κόβεντρι, σπρώχνει μια άλλη και τη ρίχνει κάτω λίγο πριν τον τερματισμό της κούρσας (vid)
Ζήτησε συγγνώμη που την πέταξε κάτω, αλλά τόνισε «δεν μετανιώνω, γιατί ήθελα να κερδίσω».

Αναμφίβολα κάποιοι θα την χαρακτηρίσουν ανταγωνιστική, ωστόσο σχεδόν όλοι θα συνηγορήσουν ότι πρόκειται για… τραγική περίπτωση. Αυτές τις σκηνές τις βλέπεις σε αμερικάνικες χαζο-κωμωδίες από τους «κακούς» χαρακτήρες. Να όμως που μία μητέρα στο Κόβεντρι της Αγγλίας το έκανε και στην καθημερινότητα, μπροστά σε δεκάδες παιδάκια. Λίγο πριν τον τερματισμό της κούρσας, με αναίδεια και θράσος έσπρωξε μια άλλη μητέρα, πετώντας την κάτω, για να κερδίσει αυτή!

Στο Κόβεντρι γιόρταζαν τη «μέρα αθλητισμού» και διοργάνωσαν στα γήπεδα διάφορες αθλοπαιδιές. Τα παιδιά μαζί με τις μητέρες τους. Συμμετείχε σε ένα αγώνισμα και η 25χρονη μητέρα Katie McDermott, η οποία όμως αποδείχθηκε αντιαθλητική το λιγότερο.

Όταν πάνω στην κούρσα κατάλαβε πως δεν πρόκειται να κερδίσει, δεν δίστασε να σπρώξει με τον δεξί της αγκώνα μια άλλη μητέρα, με αποτέλεσμα να την ρίξει κάτω.

2

Κι αν αναρωτιέστε για το χρηματικό έπαθλο που ήθελε πάση θυσία να κερδίσει, να σας πούμε πως… υπήρχε. Απλά ήθελε να κρατήσει την υπόσχεση που είχε δώσει την κόρη της: «Είπα στην κόρη μου ότι θα είμαι το Νο.1, οπότε έπρεπε να είμαι».

Για τη σπρωξιά είπε δίχως ίχνος μετάνοιας: «Έβλεπα ότι κέρδιζε, οπότε της έδωσα μια γρήγορη σπρωξιά και «απογειώθηκε» στον αέρα. Δεν ξέρω τι με έκανε να το κάνω, απλά σκεφτόμουν πώς ήθελα να κερδίσω τόσο πολύ!»

Βέβαια, ζήτησε μία συγγνώμη στη συνέχεια, λέγοντας στην άλλη μητέρα: «Αν το δεις αυτό, συγγνώμη που σε έσπρωξα, δεν είχα σκοπό να σε πετάξω», ωστόσο συμπλήρωσε: «Δεν το μετανιώνω όμως, γιατί κέρδισα».

Τι να (της) πεις…