Δήμαρχος Πύργου για «νταήδες»: «Είχαν κάνει μπούλινγκ και στην κόρη μου, χτύπησαν συμμαθητές, απείλησαν την διευθύντρια» (vid)

Newsroom
Δήμαρχος Πύργου για «νταήδες»: «Είχαν κάνει μπούλινγκ και στην κόρη μου, χτύπησαν συμμαθητές, απείλησαν την διευθύντρια» (vid)
Οι «νταήδες» που απείλησαν τον νεαρό στον Πύργο, είχαν κάνει μπούλινγκ και στην κόρη του δημάρχου, όπως υποστήριξε ο ίδιος.

Στα χέρια του εισαγγελέα έφτασε η δικογραφία για τον ξυλοδαρμό του 15χρονου στον Πύργο.

Την ίδια ώρα έρχονται στο φως βίντεο με καταστροφές του σχολείου. Η μητέρα του παιδιού μίλησε στο Star αποκαλύπτοντας πως έχουν γίνει παρόμοιες επιθέσεις και σε άλλα παιδιά που φοβούνται να μιλήσουν.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Star, η δράση τους ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού, όταν γίνονταν καταλήψεις στο σχολείο τους και όπως φαίνεται στο βίντεο, όπου φέρονται αν είναι εκείνοι, τα είχαν κάνει γυαλιά-καρφιά.

Στο βίντεο φαίνεται νεαρός να ρίχνει κροτίδα και ένας άλλος να ρίχνει βενζίνη και να βάζει φωτιά στις κουρτίνες και στις καρέκλες.

 

«Κατηγορούσαν το παιδί μου ότι έβαλε φωτιές και κατέστρεψε κάποια πράγματα στο σχολείο και είπαν ότι αν δεν αν τους απαλλάξουν από αυτές τις κατηγορίες θα το χτυπήσουν περισσότερο. Δεν είναι μόνο το δικό μου παιδί, έχουν επιτεθεί και σε άλλα παιδιά, απλώς φοβούνται να μιλήσουν. Όπου βρουν χτυπάνε. Χωρίς λόγο. Το παιδί είναι τρομοκρατημένο. Φοβάται να πάει οπουδήποτε, θα του αλλάξω και σχολείο, σκέφτομαι να το στείλω στο χωριό να πάει σχολείο. Να φύγει τελείως από τον Πύργο», ανέφερε η μητέρα του παιδιού που υπέστη μπούλινγκ και ζητάει την παραδειγματική τιμωρία των δραστών.

«Είχαν απειλήσει και την κόρη μου»

Ωστόσο και ο δήμαρχος Πύργου κ. Τάκης Αντωνακόπουλος ανέφερε: «Έκαψαν το σχολείο πριν ένα χρόνο, χτύπησαν συμμαθητές, απείλησαν την διευθύντρια και ήδη κυκλοφορούν όμορφοι κι ωραίοι και απειλούν. Ε λοιπόν τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή, στην δημοκρατία η ασφάλεια των πολιτών είναι το μέγιστο αγαθό. Ακόμα και η κόρη μου είχε πέσει θύμα μπούλινγκ. Να το ξέρετε αυτό. Και πήρα αμέσως την δημοτική αστυνομία που ήταν εδώ στην πλατεία, μίλησαν με την αστυνομία γιατί η δημοτική αστυνομία δεν μπορεί να κάνει συλλήψεις. Α λέει "αυτός κι αυτός θα είναι". Κι ήταν αυτοί».