Ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ που σκότωσε τον 17χρονο ντελιβερά, ανασκεύασε μόλις έμαθε για τον θάνατο: Παραδόθηκε ο οδηγός (vid)

Newsroom
Ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ που σκότωσε τον 17χρονο ντελιβερά, ανασκεύασε μόλις έμαθε για τον θάνατο: Παραδόθηκε ο οδηγός (vid)
Ο οδηγός του Ι.Χ έπεσε πάνω στο νεαρό διανομέα και τον εγκατάλειψε με αποτέλεσμα παρά τις προσπάθειες των γιατρών να μην σωθεί.

Σε πένθος έχει βυθιστεί όλος ο Ωρωπός από την είδηση της απώλειας του 17χρονου διανομές, μετά την σύγκρουση που είχε με Ι.Χ.

Ο νεαρός ντελιβεράς ήταν πάνω στο μηχανάκι του στον δρόμο που οδηγεί στις παλιές φυλακές, όταν το αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση, άγνωστο πως, βγήκε εκτός πορείας και έπεσε πάνω του.

Μάλιστα, ο οδηγός του, αντί να βοηθήσει το θύμα, το εγκατέλειψε με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος και όταν τελικά έφτασε το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, οι γιατροί να μην μπορέσουν να το σώσουν.

Οι αρχές ξεκίνησαν αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη και σε κάποια φάση, στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής παρουσιάστηκε ο ιδιοκτήτης του αυτοκίνητου και παραδόθηκε. Όταν όμως ενημερώθηκε για το σοβαρότητα του ατυχήματος λόγω του θανάτου του 17χρονου, ανασκεύασε και εμφανίστηκε ο άνθρωπος που οδηγούσε το Ι.Χ.

Η ομάδα του νεαρού, ο ΠΑΣ Ωρωπός έκανε την παρακάτω συγκινητικά ανάρτηση.

«Απ αυτή τη φωτογραφία κάποιος πλέον λείπει. Ο Βασίλης Μερκούρι (τελευταίος κάτω δεξιά) άφησε χθες βράδυ τραγικά και άδικα την τελευταία του πνοή σε τροχαίο έξω απ τις παλιές φυλακές Ωρωπού. Ο Βασιλάκης υπήρξε παίκτης των Ακαδημιών μας. Ενα ευγενικό και σεμνό παιδί που θα θυμόμαστε πάντα για την αγάπη του στην ομάδα και τη διάθεσή του να βοηθήσει όπου κι αν του ζητήθηκε (από τερματοφύλακας μέχρι σέντερ φορ). Τον αποχαιρετούμε με μεγάλη συγκίνηση και ευχόμαστε στην οικογένειά του καλό κουράγιο. Μακάρι αυτός να είναι ο τελευταίος νέος άνθρωπος που φεύγει απ τη ζωή τόσο πρόωρα και άδικα. Καλό ταξίδι Βασιλάκη!».