Ιερέας στο Αίγιο απαγόρευσε να γίνει πολιτική κηδεία δίπλα από την εκκλησία: Στο κυλικείο το φέρετρο

Newsroom
Ιερέας στο Αίγιο απαγόρευσε να γίνει πολιτική κηδεία δίπλα από την εκκλησία: Στο κυλικείο το φέρετρο
Απίστευτα πράγματα στο Δημοτικό Κοιμητήριο Αιγίου κατά την διάρκεια της κηδείας της συζύγου του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Σ. Κοίλια.

Οπισθοδρομηκές σκηνές στο Αίγιο, την Παρασκευή το μεσημέρι, στο Δημοτικό Κοιμητήριο της περιοχής, όταν χρειάστηκε να γίνει πολιτική κηδεία δημότισσας, όπως ήταν η επιθυμία των οικείων της. Επρόκειτο για τη σύζυγο του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Σ. Κοίλια, με τον τελευταίο να βρίσκεται, ξαφνικά, μπροστά σε μία απρόσμενη εξέλιξη.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, η οικογένεια Κοίλια, ενημερώθηκε την τελευταία στιγμή, ότι η πολιτική κηδεία δεν μπορεί να γίνει στον προαύλιο χώρο του Νεκροταφείου, δίπλα από τον μικρό ναό των Αγίων Πάντων, αφού ο ιερέας το αρνήθηκε!

Χωρίς να προκληθεί κάποιο «επεισόδιο», έτσι κι έγινε, με τους 200 περίπου φίλους και συγγενείς της οικογένειας να μένουν άναυδοι όταν πια ενημερώθηκαν ότι η πολιτική κηδεία… θα γίνει στο Δημοτικό Κυλικείο, ακριβώς έξω από το Κοιμητήριο, στο οποίο είθισται να προσφέρεται καφές μετά από κηδείες!

Το φέρετρο τοποθετήθηκε εντός του κυλικείου, με τη δυσφορία της οικογένειας εμφανή μεν, αλλά «πνιγμένη» στον πόνο για την απώλεια του μέλους της, οπότε και απέφυγε κάθε σχόλιο.