Βρετανός χημικός μηχανικός σε ρατσιστικό παραλήρημα σε πτήση: «Γα@@νοι να συντριβείτε με το αεροπλάνο»- Τελείωσε με ξυλοκόπημα και απόλυση (vid)

Newsroom
Βρετανός χημικός μηχανικός σε ρατσιστικό παραλήρημα σε πτήση: «Γα@@νοι να συντριβείτε με το αεροπλάνο»- Τελείωσε με ξυλοκόπημα και απόλυση (vid)
Ο Zachary Easterly, έλεγε μάλιστα ότι είναι πιο έξυπνος και πιο πλούσιος. Βέβαια η απόλυση δεν άργησε να έρθει.

Ξυλοκοπημένος και απολυμένος από τη δουλειά του σε φαρμακευτική εταιρεία βρέθηκε ένας Βρετανός που πιάστηκε σε ρατσιστικό και ομοφοβικό παραλήρημα μέσα σε αεροπλάνο.

Ο Zachary Easterly, χημικός μηχανικός στην GlaxoSmithKline, όπως έλεγε ξανά και ξανά, καταφέρθηκε εναντίον… όλων μέσα στο αεροπλάνο, βρίζοντας συνεχώς τους μαύρους συνεπιβάτες του.

Όπως μετέδωσε αρχικά το TMZ από βίντεο που έχει τραβήξει επιβάτης, ο Easterly φωνάζει στους συνεπιβάτες του και μάλιστα “αστειευόμενος” λέει ότι είναι ρατσιστής επειδή είναι "ένας λευκός που διάλεξε μια μαύρη τσάντα".

Συνεχίζει να αστειεύεται ότι η τσάντα του είναι «καλύτερη από ό,τι οι περισσότεροι από εσάς μπορούν να αντέξουν οικονομικά» ενώ στη συνέχεια αποκαλεί όλους τους άλλους στην πτήση «γα$%#@@νους φιλελεύθερους» που ελπίζει να «συντριβούν με το γα##$$#νο αεροπλάνο».

Πριν τελειώσει το βίντεο, καυχιέται για την απασχόλησή του στη GSK και λέει ότι θα παραιτηθεί «αυτή την εβδομάδα».

2

Η φαρμακευτική εταιρεία GlaxoSmithKline βέβαια που πληροφορήθηκε για τοι συμβάν έχοντας δει το βίντεο προφανώς, εξέδωσε ανακοίνωσε λέγοντας: «Πραγματοποιήσαμε αμέσως έρευνα και από την Πέμπτη δεν εργάζεται πλέον στη GSK. Η συμπεριφορά του ατόμου είναι κατακριτέα και δεν αντικατοπτρίζει την εταιρική μας κουλτούρα».

Ένα άλλο βίντεο του TMZ απεικονίζει τον Easterly να λέει τους μαύρους επιβάτες «νέγρους» και να «καυχιέται» ότι αυτός έχει 10 φορές πιο υψηλό iq από τους άλλους.

2

Ο κόσμος αρχίζει να αντιδρά, με τον Easterly να εξαπολύει απειλές «θα σκοτώσω την οικογένειά σου» και «θα σου κόψω το λαιμό», όταν ένας άντρας τον έπιασε και τον έριξε κάτω και στη συνέχεια πήγε και ένας άλλος και τον χτύπησε κι αυτός.

Η αστυνομία της Φιλαδέλφειας δεν έχει επιβεβαιώσει εάν ο Easterly συνελήφθη ή όχι, αλλά διεξάγει έρευνα.