Θύμα του ατυχήματος στο Allou Fun Park: «Με ξύπνησαν στη λάσπη, μέσα στο νερό» (vid)

Newsroom
Θύμα του ατυχήματος στο Allou Fun Park: «Με ξύπνησαν στη λάσπη, μέσα στο νερό» (vid)
Ένας από τους 4 τραυματίες στο Allou Fun Park περιγράφει πώς συνέβη το ατύχημα.

Για τις συνθήκες του ατυχήματος στο Allou Fun Park το βράδυ της Τρίτης (6/9) μίλησε ένας από τους τέσσερις τραυματίες στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

Ο νεαρός ανέφερε αρχικά: «Μπήκαμε στο τρενάκι, το οποίο δεν είχε κάποια ζώνη, δύο αγόρια και δύο κορίτσια. Κατεβαίνοντας από τη δεύτερη μεγάλη ανηφόρα που φτάνεις προς το νερό, δεν υπήρχε νερό καν, δεν μας φρέναρε καμία τροχαλία και στην επόμενη στροφή το βαγόνι μας εκτροχιάστηκε και εμείς πέσαμε μέσα στο νερό».

Και συνέχισε: «Εμένα με ξύπνησαν λιπόθυμο μέσα στη λάσπη. Έχω χτυπήσει στα πλευρά, έχω κάνει 12 ράμματα στο κεφάλι, έχω χτυπήσει στον ώμο και στο δεξί μου πόδι. Η μία κοπέλα έχει 4 πλευρά σπασμένα και μια τρύπα στον πνεύμονα και το άλλο αγόρι έχει ρήξη σπλήνας».

Όσο για το αν υπήρξε επικοινωνία μαζί τους από την πλευρά του λούνα παρκ είπε: «Από το πάρκο ήρθαν στο νοσοκομείο μόνο και μόνο για να μας ρίξουν την ευθύνη για το ατύχημα, ότι σηκωθήκαμε όρθιοι στο τρενάκι. Αυτό δεν έγινε σε καμία περίπτωση. Κρατιόμασταν δεξιά και αριστερά από τα σίδερα και δεν είμαστε μικρά παιδιά. Εμείς πήγαμε απλά να διασκεδάσουμε».