Ο γιος της γυναίκας που την χτύπησαν για ένα καφέ: «Έχει ξεφύγει η κατάσταση, δεν χτυπάς 60χρονη» (vid)

Newsroom
Ο γιος της γυναίκας που την χτύπησαν για ένα καφέ: «Έχει ξεφύγει η κατάσταση, δεν χτυπάς 60χρονη» (vid)
Ο γιος της γυναίκας που δέχθηκε επίθεση από έναν άνδρα, επειδή καθυστέρησε ένας καφές, μίλησε για το περιστατικό.

Το πως έγινε το περιστατικό στην Καβάλα με την επίθεση σε 60χρονη ιδιοκτήτρια επιχείρησης εστίασης, εξιστόρησε ο γιος του θύματος.

Μιλώντας στο Center TV είπε την δική του εκδοχή, λέγοντας πως όλα ξεκίνησαν επειδή ο γιος της οικογένειας μετέφερε ψέματα προς τους δικούς του πως τον έβρισαν, με αποτέλεσμα να υπάρξει επίθεση από την μητέρα αρχικά και στη συνέχεια από τον πατέρα που την χτύπησε.

«Tο Σάββατο το πρωί, με το παζάρι, εδώ έχει πάρα πολύ κόσμο. Κάποιος ήρθε να ζητήσει τα ρέστα γιατί άργησε ο καφές του, κάποιος που δεν ήταν θαμώνας του μαγαζιού. Έδωσε τηλεφωνικά την παραγγελία του, για την παρέα που καθόταν απέναντι στην παραλία.

Ήρθε μετά από δέκα λεπτά, είχε μία άσχημη συμπεριφορά προς την κοπέλα που σέρβιρε τους καφέδες, που είναι η μάνα μου και ιδιοκτήτρια του μαγαζιού. Την προσέβαλε για την δουλειά της, τον χώρο της και απλά εκείνη του είπε να αποχωρήσει και να πάει να κάτσει και να περιμένει τον καφέ με την παρέα του. Πήγε στην παρέα του και είπε ψέματα ότι εμείς τον προσβάλαμε και τον βρίσαμε. Φυσικά η μητέρα πήρε το μέρος του και μπήκε μέσα στο μαγαζί όπου άρχισε να φωνάζει και να τσιρίζει, ενώ ζήτησε να δει βίντεο του μαγαζιού για να δει αν βρίσαμε τον γιό της. Της το δείξαμε το βίντεο, είδε πως δεν συνέβη κάτι τέτοιο και για να βγει από πάνω, αντί να ζητήσει συγγνώμη, άρχισε να μας βρίζει και να φωνάζει, με αποτέλεσμα να της πω να αποχωρήσει από το κατάστημα.

Πήρε τηλέφωνο τον άντρα της, που ήρθε μετά από δέκα λεπτά και ενώ είχε παρατήσει το ταξί του με πελάτες μέσα, ήρθε στο μαγαζί και είχε πολύ άσχημο λεξιλόγιο κατά της μητέρας μου. Την αποκαλούσε με άσχημες φράσεις. Η μάνα μου του ζήτησε τα... ρέστα για ποιον λόγο της μιλάει έτσι, εκείνος της είπε "γιατί, τι θα μου κάνεις;" και πάνω εκεί στην λογομαχία, τη χτύπησε δύο φορές», είπε αρχικά.

Όσον αφορά την υγεία της 60χρονης, τόνισε: «Λιποθύμησε και πονούσε το κεφάλι της και εδώ και μέρες έχει θέμα. Ο αυχένας της πονάει από το μπουκέτο που έφαγε. Είμαστε σοκαρισμένοι. Είναι μια γυναίκα 60 χρονών που βρισκόταν στη δουλειά της. Δεν μπορείς να χτυπάς έναν άνθρωπο επειδή άργησε ο καφές σου δέκα λεπτά, είναι απαράδεκτο αυτό που ζούμε. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί σερβιτόροι έχουν δεχθεί επιθέσεις και λεκτικά και σωματικά. Κατά βάθος τον κατανοώ τον κόσμο, γιατί μετά τον εγκλεισμό έχει ξεφύγει η κατάσταση, αλλά ότι και να' ναι δεν σηκώνεις χέρι».