Πλάνταξε στο κλάμα μικρό κορίτσι στο άκουσμα του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ και έγινε viral (vid)

Newsroom
Πλάνταξε στο κλάμα μικρό κορίτσι στο άκουσμα του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ και έγινε viral (vid)
Το γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο με την αντίδραση ενός μικρού κοριτσιού όταν έμαθε για τον θάνατο της βασίλισσας.

Σπαράζει καρδιές η αντίδρασης ενός μικρού κοριτσιού στην Αγγλία, με την είδηση του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ. Σε σχετικό βίντεο που κοινοποιήθηκε στο TikTok, ο χρήστης με το όνομα Han έγραψε: «Η μικρή μου ανιψιά είναι συντετριμμένη από τον θάνατο της Αυτού Μεγαλειότητας».

Όταν η μικρή Jasmine ρωτήθηκε για ποιον λόγο έκλαιγε, απάντησε: «Θα μου λείψει η βασίλισσά μας», πριν πάρει μια αγκαλιά την θεία της. Το κοριτσάκι όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο κλαίει με λυγμούς, ενώ έβλεπε το δελτίο ειδήσεων, την ώρα που μετέδιδε τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η θεία της προσπάθησε να την παρηγορήσει λέγοντάς της: «Όλα καλά Jasmine. Δεν πειράζει». Το βίντεο έλαβε πολλά σχόλια, με τους χρήστες του TikTok να συγκινούνται με την αντίδραση της μικρούλας. Μάλιστα, υπήρχαν πολλοί που έγραψαν ότι και τα δικά τους παιδιά αναστατώθηκαν από αυτή την απώλεια.

@hanbao0909 My little niece is devestated about the passing of Her Majesty. R.I.P#hermajestyqueen #Queen #QueenElizabethII ♬ original sound - Han Bao