Ο τραυματίας που δεν χτύπησε στο κεφάλι στο Allou Fan Park: «Δεν θυμάμαι καθόλου να έρχεται νερό καταπάνω μας» (vid)

Newsroom
Ο τραυματίας που δεν χτύπησε στο κεφάλι στο Allou Fan Park: «Δεν θυμάμαι καθόλου να έρχεται νερό καταπάνω μας» (vid)
Θα περάσουν τουλάχιστον 3 μήνες να συνέλθει ο νεαρός από την ρήξη σπλήνας, σύμφωνα με τις ιατρικές γνωματεύσεις.

Συγκλονίζει η περιγραφή του νεαρού που τραυματίστηκε για το ατύχημα στο Allou Fan Park, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του Mega «Live News».

«Εκείνο το απόγευμα τελείως χαρούμενοι πήγαμε στο λούνα παρκ και ήρθε κάποια στιγμή για το παιχνίδι που μπήκαμε. Ήμασταν οι πρώτοι για το βαρκάκι, στην δεύτερη διαδρομή, που ήταν και η μεγαλύτερη ανηφόρα, έγινε το περιστατικό», ανέφερε.

Και συνεχίζει: «Αυτό που θυμάμαι αφού κατεβήκαμε την μεγάλη κατηφόρα, δεν αισθάνθηκα να βρέχομαι καθόλου, δεν κόβει ταχύτητα καθόλου η βάρκα και μετά εκσφεδονιστήκαμε».

Μετά το ατύχημα, κατευθύνθηκε προς την κοπέλα του, η οποία ήταν εξαιρετικά σοκαρισμένη. Η κοπέλα σε κατάσταση σοκ πήγε προς την πισίνα μπήκε μέσα σε αυτήν και ζητούσε την μαμά της. Σε εκείνο το σημείο πήγε και έβγαλε την κοπέλα του από την πισίνα για να μην χτυπήσει το κεφάλι της.

 

«Στο βαγονάκι κρατιόμασταν από τις χειρολαβές την ώρα του ατυχήματος, δεν είχε μέσα ούτε ζώνες, ούτε τίποτα. Στην δεύτερη κατηφόρα δεν αισθάνθηκα καθόλου νερό να έρχεται πάνω μας, όπως συνέβη στην πρώτη κατηφόρα».

Ο Βασίλης Καπερνάρος, δικηγόρος των τραυματιών ανέφερε στο LIVE NEWS: «Λένε ψέματα από την πλευρά του λούνα παρκ. Λένε ψέματα προσβάλλοντας την προσωπικότητα των παιδιών. Η εταιρεία του λούνα παρκ δεν έχει ζητήσει, ακόμα, συγνώμη από τα παιδιά. Όλα όσα λέει η εταιρεία ότι θα σταθεί δίπλα στα παιδιά είναι αερολογίες».