Τον χτύπησε κεραυνός ενώ έπαιζε στο Playstation παιχνίδι που διασώζεις γάτα από καταιγίδες

Newsroom
Τον χτύπησε κεραυνός ενώ έπαιζε στο Playstation παιχνίδι που διασώζεις γάτα από καταιγίδες
Ο κεραυνός πέρασε από το παράθυρο και τον χτύπησε ενώ καθόταν στον καναπέ και έπαιζε βιντεοπαιχνίδια.

Ένα σπάνιο περιστατικό συνέβη στην Αγγλία, όταν ένας 33χρονος χτυπήθηκε από κεραυνό κι ενώ βρισκόταν στον καναπέ του σπιτιού και έπαιζε βιντεοπαιχνίδια.

Λένε ότι οι πιθανότητες να σε χτυπήσει κεραυνός είναι μία στο εκατομμύριο, πόσω μάλλον όταν βρίσκεσαι μέσα στο σπίτι σου. Ο Αϊντάν Ρόουαν βρισκόταν στον καναπέ του και έπαιζε Playstation, όταν άκουσε έναν δυνατό θόρυβο και στη συνέχεια ένιωσε κάτι έντονο σε όλο του το σώμα.

Αφού άρχισε να νιώθει κάψιμο στο δεξί του χέρι, αποφάσισαν μαζί με τον φίλο του να πάνε στο νοσοκομείο. Η ειρωνεία είναι πως ο Αϊντάν έπαιζε στο Playstation το παιχνίδι Stray, στο οποίο προσπαθείς να σώσεις μια γάτα από τις καταιγίδες. Τελικά κατάφερε να σώσει τη γάτα από τους κεραυνούς, αλλά στην πραγματικότητα όχι τον εαυτό του.

 

«Ήμουν στον καναπέ και έπαιζα ένα παιχνίδι στο οποίο προσπαθείς να σώσεις μια γάτα από την καταιγίδα και τις αστραπές. Ακούστηκε μια βροντή απ΄έξω και ένιωσα μια βαριά αίσθηση και ένα έντονο κάψιμο στο δεξί μου χέρι, όπου τώρα υπάρχουν εγκαύματα», ανέφερε ο 33χρονος.

«Χρειάστηκε περίπου ένα λεπτό για να συνέλθω και ήμουν πολύ μπερδεμένος. Ζήτησα από τον φίλο μου μια βρεγμένη πετσέτα καθώς δεν ήξερα τι είχε συμβεί και το χέρι μου έκαιγε», συνέχισε να λέει.

Όταν ο Ρόουαν έφτασε στο νοσοκομείο, τον επισκέφτηκαν εννέα γιατροί από διαφορετικά τμήματα. Ευτυχώς ήταν καλά στη υγεία του και είχε μόνο μια σειρά από ουλές στο αριστερό του χέρι και έγκαυμα στο δεξί. Οι γιατροί υπέθεσαν ότι ο κεραυνός αναπήδησε από το νερό στο παράθυρο και πέρασε στο δωμάτιο όπου καθόταν ο 33χρονος.