Η νέα εφαρμογή του NBA για κινητά και tablets θυμίζει κάτι από TikTok

Παύλος Παπαπαύλου
Η νέα εφαρμογή του NBA για κινητά και tablets θυμίζει κάτι από TikTok
Αναβάθμιση στο επίσημο app για να είναι πιο κοντά στο σήμερα των social media.

Η κυριαρχία των social media αλλάζει και τον τρόπο που παρουσιάζεται περιεχόμενο από τους επίσημους παρόχους και κάπως έτσι φτάσαμε στη νέα μορφή της επίσημης εφαρμογής για το NBA.

Το NBA: Live Games & Scores είναι το επίσημο app του αμερικανικού πρωταθλήματος μπάσκετ που μεταφέρει όλες τις εξελίξεις στους κατόχους κινητών και tablets με λειτουργικά iOS και Android και πλέον έχει νέα -ανασχεδιασμένη- μορφή.

Σε αυτήν, οι χρήστες έχουν μια εμπειρία ανάλογη του “For You” στο TikTok με video κάθετης διάταξης που αλλάζουν σέρνοντας το δάχτυλο στην οθόνη και οι fans του NBA μπορούν να έχουν πρόσβαση σε στιγμές από το παρασκήνιο των αγώνων ή άλλων εκδηλώσεων, αλλά και περιεχόμενο από influencers και συνεργάτες του πρωταθλήματος.

Στην εφαρμογή υπάρχουν ακόμη και υλικά στη λογική των “stories” που ξέρουμε από το Instagram και περιλαμβάνουν ξεχωριστές στιγμές από τωρινούς ή και παλαιότερους αγώνες. Η εφαρμογή παρουσιάζει στο κοινό και το NBA ID, με το οποίο οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο, όπως τις συνεντεύξεις Τύπου πριν και μετά τη διάρκεια των αγώνων, προωθητικές ενέργειες για εισιτήρια, δώρα μέσω fantasy games και ειδικές ψηφοφορίες.

Όσοι έχουν συνδρομή στο NBA League Pass μπορούν να το συνδέσουν με το NBA ID τους και σύμφωνα με την διοργανώτρια αρχή, η εφαρμογή θα προσφέρει μεταδόσεις σε ακόμη καλύτερη ποιότητα εικόνας και με μικρότερη καθυστέρηση.

Τα μέλη του NBA ID θα έχουν ακόμη πρόσβαση στο NBA Vault, μία βάση δεδομένων με πάνω από 3000 ώρες υλικού από κλασικούς αγώνες και όλους τους τελικούς από το 2000 κι έπειτα. Τέλος, ανακοινώθηκε η νέα σειρά περιεχομένου “Pass the Rock” που θα εστιάζει στη νέα γενιά αθλητών και τη ζωή τους εντός και εκτός γηπέδων.

Η πρεμιέρα της έχει προγραμματιστεί για τα τέλη Νοεμβρίου.

Μπορείτε να κατεβάστε τώρα την νέα εφαρμογή του NBA για Android και iOS.