Σοκαριστική αποκάλυψη του θείου της 12χρονης στα Σεπόλια: Την είχε προσεγγίσει και ένα ζευγάρι

Newsroom
Σοκαριστική αποκάλυψη του θείου της 12χρονης στα Σεπόλια: Την είχε προσεγγίσει και ένα ζευγάρι
Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια.

Στην επιφάνεια έρχονται διαρκώς στοιχεία και αποκαλύψεις για την υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια που βίαζε και εξέδιδε ο 53χρονος, ο οποίος οδηγείται σήμερα (12/10) στον ανακριτή μαζί με έναν 42χρονο που είχε κακοποιήσει πολλές φορές το κορίτσι.

Ο θείος της 12χρονης μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, αποκάλυψε μια ακόμα φρικιαστική πτυχή της υπόθεσης, λέγοντας πως ένα ζευγάρι είχε προσεγγίσει το κορίτσι για να συνευρεθούν ερωτικά.

«Έστελνε ένας παντρεμένος και μίλαγε και η γυναίκα του μαζί. Το σηκώνω εγώ στο messenger και ακούω τη γυναίκα να λέει: “έλα κορίτσι μου”. Μόλις ακούν εμένα, το έκλεισε», είπε.

Η 12χρονη αναγνώρισε 10 βιαστές από φωτογραφίες ταυτότητας

Ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Ν.Α Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης μίλησε στο Open για τις εξελίξεις στην υπόθεση του 53χρονου κατηγορούμενου στα Σεπόλια. Σύμφωνα με τα όσα είπε, η αναγνώριση των βιαστών έγινε από την 12χρονη μέσα από φωτογραφίες ταυτοτήτων γεγονός που δείχνει ότι τα άτομα αυτά δεν ήταν σεσημασμένα για παρόμοιες υποθέσεις. Οι αστυνομικοί έφτασαν στις φωτογραφίες αυτές από την εφαρμογή που είχε φτιάξει ο 53χρονος κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος προκειμένου να προσελκύει τους «πελάτες».