Χιλιοστά πριν το θάνατο: Οδηγός φορτηγού παραλίγο να παρασύρει 15χρονη αναβάτρια (vid)

Newsroom
Χιλιοστά πριν το θάνατο: Οδηγός φορτηγού παραλίγο να παρασύρει 15χρονη αναβάτρια (vid)
Πλάνα που κόβουν την ανάσα δείχνουν τη στιγμή που μια έφηβη αναβάτρια έφτασε λίγα «χιλιοστά» μακριά από το θάνατο, αφού χτύπησε στο πλάι ενός φορτηγού όταν ο οδηγός του δεν κατάφερε να σταματήσει.

Σοκάρει το βίντεο από την Αγγλία όπου μια έφηβη κυριολεκτικά ξεγελάει τον θάνατο. Η 15χρονη Grace Crofts, ίππευε το άλογό της Bella μαζί με την ετεροθαλή αδελφή της λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι τους, όταν ένα φορτηγό πέρασε με ταχύτητα περίπου 60χλμ/ώρα, παρά το γεγονός ότι ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας της πόλης ορίζει ότι οι οδηγοί πρέπει να επιβραδύνουν στα 15χλμ/ώρα όταν προσπερνούν ένα άλογο.

Το υλικό από κάμερα δείχνει την τετράχρονη Bella να τρομάζει και να προσπαθεί να απομακρυνθεί από το φορτηγό, αλλά, πανικόβλητη αυτή και η Grace προσέκρουσαν ευτυχώς στο πλάι του οχήματος.

Η Grace πήγε στο νοσοκομείο την επόμενη μέρα, όπου νοσηλεύτηκε για μυϊκό τραυματισμό στο αριστερό της πόδι μετά την πρόσκρουσή της στο φορτηγό.

 

Η αστυνομία του South Yorkshire έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό και την εύρεση του οδηγού ενώ η μητέρα της Grace, Zoe Jarosiewicz, δήλωσε έντρομη: «Θα μπορούσα αυτή τη στιγμή να κανονίζω τη κηδεία της κόρης μου».

Η Grace, από το Barnsley, τόνισε: «Εγώ και η αδελφή μου ήμασταν έξω με τα άλογά μας και η Bella έχει περάσει πολλές φορές από αυτόν τον δρόμο. Μας προσπέρασαν δύο αυτοκίνητα και το φορτηγό δεν έκοψε ταχύτητα και συνέχισε να πηγαίνει με περίπου 60χλμ/ώρα, οπότε η Bella φοβήθηκε, προσπάθησε να γυρίσει από την κατάσταση, αλλά πέσαμε πάνω στο φορτηγό. Έγινε πολύ γρήγορα για να αισθανθώ κάτι. Τίποτα δεν πέρασε από το μυαλό μου, ήταν πολύ γρήγορο».