Αρνείται τα πάντα η μητέρα της 12χρονης: «Κλαίει και απειλεί να αυτοκτονήσει», τι λέει η δικηγόρος για τα εμβάσματα (vid)

Newsroom
Αρνείται τα πάντα η μητέρα της 12χρονης: «Κλαίει και απειλεί να αυτοκτονήσει», τι λέει η δικηγόρος για τα εμβάσματα (vid)
Τι δήλωσαν οι δικηγόροι Λύτρας και Ταραχοπούλου. Απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει η μητέρα της 12χρονης που συνελήφθη.

Με βασική κατηγορία την διακεκριμένη μαστροπεία ζητήθηκε από την Ανακρίτρια η σύλληψη της μητέρας του 12χρονου παιδιού από τον Κολωνό.

Η 33η Ανακρίτρια φαίνεται να περιλαμβάνει στο ένταλμα για την σύλληψη της γυναίκας και άλλες κατηγορίες, ωστόσο το γεγονός πως η κύρια κατηγόρια που της αποδίδει είναι αντίστοιχη με του Ηλία Μίχου, που κατηγορείται για το ίδιο αδίκημα, ανάμεσα σε άλλα, όπως ο βιασμός, σημαίνει πως θεωρεί ότι το παιδί εκδίδονταν με την συμβολή της μητέρας του.

«Μιλήστε με την δικηγόρο μου»

Ο δημοσιογράφος του Alpha στο δελτίο ειδήσεων ανέφερε πως την κάλεσε στο τηλέφωνο στις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης (12/1), στιγμή που ήδη είχε συλληφθεί και μάλλον ήταν στο περιπολικό και του έλεγε πως δεν γνωρίζει.

Ο διάλογος που προβλήθηκε στον Alpha

Δημοσιογράφος: Βγήκε ένταλμα για την σύλληψή σας

Μητέρα 12χρονης: Δεν γνωρίζω

Δημοσιογράφος: Σας έχουν πάρει από την αστυνομία;

Μητέρα 12χρονης: Δεν γνωρίζω, μιλήστε με την δικηγόρο μου.

«Κλαίει και φοβάται μην της πάρουν τα παιδιά»

Η συνήγορος της οικογένειας περιέγραψε την κατάσταση της 37χρονης μητέρας της 12χρονης.

Όπως δήλωσε η κυρία Ταραχοπούλου, είπε ότι η μητέρα της 12χρονης κλαίει, φοβάται ότι θα της πάρουν τα παιδιά και απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με τη μητέρα, η 12χρονη κόρη της πήρε την κάρτα της και τον τραπεζικό λογαριασμό της και βρέθηκαν δύο εμβάσματα 20-25 ευρώ. Κατά τον κ. Λύτρα, αυτό αποτελεί πράξη του 53χρονου, για να ενοχοποιήσει τη μητέρα της ανήλικης.

Η μητέρα της 12χρονης αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή αύριο, πιθανότατα στις 11:00, ενώ τα άλλα δύο παιδιά είναι στη γιαγιά τους.

«Είναι μία απρόσμενη εξέλιξη» δήλωσε η δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, λίγο μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της. «Δεν γνωρίζουμε τίποτα. Μόνο ότι εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης», τόνισε η δικηγόρος.

«Αύριο θα πάμε στον ανακριτή και θα δούμε ποια είναι τα στοιχεία σε βάρος μας και γιατί κατηγορούμαστε. Ποια είναι τα στοιχεία εναντίον της μητέρας. Είναι μια απρόσμενη εξέλιξη. Θα πάμε στον ανακριτή και θα δούμε», ανέφερε.

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ανέφερε ότι η γυναίκα συνελήφθη ως ύποπτη και κατηγορείται για μαστροπεία, καθώς βρέθηκαν κάποια μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον 53χρονο κατηγορούμενο.

Ο ίδιος τόνισε: «Βρέθηκαν κάποια μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον κατηγορούμενο και υπάρχουν και δυο εμβάσματα από αυτό που γνωρίζω χωρίς να έχουμε πάρει την δικογραφία, τα οποία τα είχε κάνει το παιδί. Είχε πάρει το παιδί την κάρτα και τον λογαριασμό της μητέρας και εκεί της είχε βάλει ο κατηγορούμενος δυο ποσά».