Πατέρας άφησε το παιδί του να παίξει στις ράγες, την ώρα που περίμενε να περάσει το τρένο (vid)

Newsroom
Πατέρας άφησε το παιδί του να παίξει στις ράγες, την ώρα που περίμενε να περάσει το τρένο (vid)
Βίντεο παρουσιάζει μια σειρά από συγκλονιστικές περιπτώσεις στις οποίες πολίτες έβαλαν τον εαυτό τους σε τεράστιο κίνδυνο διασχίζοντας αμέριμνοι τις ράγες του τρένου.

Το Network Rail έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα από τις τρομακτικές στιγμές που διαβάτες έχοντας άγνοια κινδύνου, είτε παίζουν, είτε κάθονται, είτε τρέχουν στις γραμμές του πολυσύχναστου σιδηροδρομικού σταθμού της Βρετανίας.

Το βίντεο, το οποίο απεικονίζει μια σειρά από απίστευτες περιπτώσεις στις οποίες απλοί πολίτες έθεσαν τον εαυτό τους σε κίνδυνο τους τελευταίους μήνες, ξεκινά δείχνοντας μια ομάδα νέων να τρέχουν από το μονοπάτι και να πέφτουν στις ράγες.

Σε άλλη στιγμή, ένας πατέρας αφήνει το παιδί του να παίξει πάνω από μια σιδηροδρομική γραμμή, ενώ ο ίδιος στέκεται πίσω και παρακολουθεί.

Στη συνέχεια ένας άλλος άνδρας φαίνεται να περιμένει πίσω από τη γραμμή, ενώ δέχεται ένα τηλεφώνημα, την ίδια στιγμή που το μικρό του παιδί περπατάει απέναντι και παίζει στις σιδηροδρομικές γραμμές, προφανώς μη γνωρίζοντας τους κινδύνους.

 

Τρομακτικό είναι και το στιγμιότυπο όπου άνδρας έχει βγάλει βόλτα το σκύλο του στη διάβαση του τρένου. Ένα επερχόμενο τρένο κορνάρει στον περιπατητή για να φύγει από τη μέση και να μη το σκοτώσει, με τον απερίσκεπτο άνδρα να γλυτώνει το ατύχημα για ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Η Network Rail, η οποία διαχειρίζεται τις σιδηροδρομικές υποδομές της Βρετανίας, δήλωσε ότι τα περιστατικά την έχουν ανησυχήσει ιδιαίτερα και κάνει τα πάντα για τη διασφάλιση της υγείας του κοινού.

Το πολυσύχναστη διάβαση διασχίζει τη γραμμή Νότιγχαμ-Λίνκολν και βλέπει καθημερινά περίπου 70 τρένα να διέρχονται με μεγάλες ταχύτητες.

Κατά το έτος 2019-2020, έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τέτοιες διαβάσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ 17 θάνατοι αφορούσαν άτομα που περπατούσαν στον σιδηρόδρομο, σύμφωνα με το Network Rail.