Στις φυλακές Τρικάλων οι δυο κατηγορούμενοι για την υπόθεση του Κολωνού: Θα είναι σε ξεχωριστά κελιά (vid)

Newsroom
Στις φυλακές Τρικάλων οι δυο κατηγορούμενοι για την υπόθεση του Κολωνού: Θα είναι σε ξεχωριστά κελιά (vid)
Οι φυλακές Τρικάλων επιλέχθηκαν καθώς σε αυτές κρατούνται κατάδικοι για παρόμοια αδικήματα, μαστροποί, βιαστές, παιδόφιλοι.

Τον δρόμο για τις φυλακές Τρικάλων θα πάρουν ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος Ιωάννης Σοφιανίδης που κατηγορούνται για τον κατ' επανάληψη βιασμό του 12χρονου κοριτσιού από τα Σεπόλια.

Εκεί, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν σε ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, θα βρίσκονται σε ξεχωριστά κελιά ενώ οι συγκεκριμένες φυλακές επιλέχθηκαν καθώς σε αυτές κρατούνται κατάδικοι για παρόμοια αδικήματα, μαστροποί, βιαστές, παιδόφιλοι.

Εξετάζονται τα πέντε αδέλφια της 12χρονης για το ενδεχόμενο κακοποίησης

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ το 12χρονο κορίτσι και τα πέντε αδέλφια της βρίσκονται στο νοσοκομείο «Παίδων» κι εξετάζονται σε ειδικό χώρο.

Τα παιδιά έχουν όλη την φροντίδα των γιατρών και τους παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη, καθώς βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Αρχικά έγιναν όλες οι απαραίτητές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υποστεί και τα υπόλοιπα παιδιά έχουν ίχνη κακοποίησης.

Από εκεί και πέρα εάν ζητηθούν περαιτέρω εξετάσεις από τις Αρχές, σε αυτήν την περίπτωση θα χρειαστεί η συνδρομή ενός ιατροδικαστή.

Τα δύο ενήλικα παιδιά της οικογένειας βρίσκονται με την γιαγιά τους.

Στα κρατητήρια βρίσκεται η μητέρα της 12χρονης

Στο τμήμα Ανηλίκων στον τρίτο όροφο κρατείται η 37χρονη μητέρα, μόνη κι απομονωμένη. Η μητέρα είναι ανέκφραστη κι αμίλητη. Μέχρι στιγμής δεν έχει δεχθεί επισκεπτήριο, αναφέρει το Mega.

Θα παραμείνει εκεί μέχρι την Δευτέρα το μεσημέρι όπου θα μεταφερθεί στα Δικαστήρια και θα απολογηθεί.