Ημίγυμνος άντρας έκανε πρόταση γάμου σε αγώνα χόκεϊ και η γυναίκα έφυγε τρέχοντας (vid)

Newsroom
Ημίγυμνος άντρας έκανε πρόταση γάμου σε αγώνα χόκεϊ και η γυναίκα έφυγε τρέχοντας (vid)
Μια πολύ άβολη στιγμή έζησε μια γυναίκα που παρακολουθούσε αγώνα χόκεϊ στη Νέα Υόρκη.

Οι προτάσεις γάμου σε δημόσιο χώρο και μάλιστα σε γήπεδα το τελευταίο διάστημα, είναι όλο και συχνότερες.

Βέβαια, ίσως και να μην είναι τελικά και πολύ καλή ιδέα μια δημόσια πρόταση γάμου, αφού συχνές είναι και οι «χυλόπιτες».

Κάποιες φορές οι σύντροφοί τους λένε «Όχι» και είναι πολύ άβολο αφού διαδραματίζεται μπροστά σε χιλιάδες κόσμου, ενώ άλλες φορές τους χαστουκίζουν κιόλας.

Στο πιο πρόσφατο περιστατικό ένας άνδρας βιντεοσκοπήθηκε να κάνει πρόταση γάμου στις σκάλες της UBS Arena. Η υποτιθέμενη κοπέλα του δεν φάνηκε ωστόσο να ενθουσιάζεται ιδιαίτερα.

Όπως φάνηκε και στις γιγαντοοθόνες του γηπέδου, η γυναίκα κάθισε για λίγο στη θέση της, πριν πάει προς τον άνδρα, ο οποίος ήταν γονατισμένος, χωρίς μπλούζα, κρατώντας ένα κουτί με ένα δαχτυλίδι. Στη συνέχεια η κοπέλα έπιασε τα χέρια του με τους δυο τους να μιλάνε για λίγη ώρα, χωρίς όμως να είναι σαφές τι λένε.

Την ίδια στιγμή, το κοινό -που είχε καταλάβει τη κίνηση του νεαρού- φώναζε προς τη κοπέλα «απλά πες ναι».

Η κοπέλα όμως δεν τους άκουσε και έφυγε τρέχοντας προς τις σκάλες. Δεν γνωρίζουμε αν επέστρεψε στη θέση της.

Παρόλα αυτά, δεν φάνηκε να ενοχλήθηκε και πολύ ο νεαρός από τη «χυλόπιτα», αφού κάθισε μόνος στη θέση του, πίνοντας την μπύρα του.

Πολλοί χρήστες σχολίασαν στο Twitter το συγκεκριμένο περιστατικό, με έναν να αναφέρει: «Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη μέρα του τύπου, καθώς μετά την αποτυχημένη πρόταση γάμου η ομάδα του έχασε».