Μπαλάσκας για τους ΔΙ.ΑΣ. και τον βιασμό στο Α.Τ. Ομόνοιας: «Τι να πω ντρέπομαι, ελάτε λίγο στη θέση μου» (vid)

Newsroom
Μπαλάσκας για τους ΔΙ.ΑΣ. και τον βιασμό στο Α.Τ. Ομόνοιας: «Τι να πω ντρέπομαι, ελάτε λίγο στη θέση μου» (vid)
Για τους φερόμενους βιαστές ο Σταύρος Μπαλάσκας είπε: «Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι μόνο κατάπτυστοι, όταν ακούω τέτοιες πράξεις δεν ξέρω και γω τι θέλω να τους κάνω».

Για την σοβαρότατη καταγγελία νεαρής κοπέλας (19 ετών) ομαδικού βιασμού μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας, τοποθετήθηκε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας στο Mega και την εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο».

Αφού μεταφέρθηκε το ρεπορτάζ πως ο ιατροδικαστής βρήκε στοιχεία βιασμού, υπάρχουν στοιχεία από κάμερες (σ.σ. φαίνεται πως κατέγραψαν την άρρωστη πράξη με κάμερα GoPro) και βρέθηκε βιολογικό υλικό, ο Σταύρος Μπαλάσκας επιβεβαίωσε την αξιόποινη πράξη λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι «δεμένη».

«Πραγματικά έγινε η πράξη. Ισχυρίζονται ότι έγινε μέσα στο αυτοκίνητο με τον έναν από τους δύο. Είναι δύο ειδικοί φρουροί που προσελήφθησαν στην ελληνική αστυνομία το 2019. Τι μπορώ να πω ντρέπομαι. Ελάτε λίγο στη θέση μου. Τι να πω».

Όταν του ζητήθηκε «τι να πείτε; Να καταδικάσετε την πράξη» ο Σταύρος Μπαλάσκας είπε: «Την καταδικάζω απερίφραστα. Μόνο την καταδικάζω; Με χέρια και με πόδια…».

Τόνισε μάλιστα πως δεν είναι όλοι οι αστυνομικοί έτσι, λέγοντας «με την υπόθεση της 12χρονης εδώ και 10 μέρες δεν έχουν φύγει από τη ΓΑΔΑ, δεν έχουν πάει σπίτι τους».

Για τους φερόμενους βιαστές είπε: «Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι μόνο κατάπτυστοι, όταν ακούω τέτοιες πράξεις δεν ξέρω και γω τι θέλω να τους κάνω».