Συγκλονίζει η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη: «Από πότε ο έρωτας είναι ατυχία;»

Newsroom
Συγκλονίζει η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη: «Από πότε ο έρωτας είναι ατυχία;»
Με μια συγκλονιστική ανάρτηση η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη ευχαρίστησε όσους συμπαραστάθηκαν στο πένθος της οικογένειας.

Σπαράζει καρδιές η Δώρα Τσαμπάζη, λίγες ώρες μετά το τελευταίο αντίο στον σύζυγό της Αλέξανδρο Νικολαΐδη. Με μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ευχαρίστησε όλους όσους έδωσαν το «παρών» το μεσημέρι του Σαββάτου στην κηδεία του 43χρονου Ολυμπιονίκη.

Στην ανάρτηση που συνόδευσε με φωτογραφία από τον γάμο τους τονίζει πως «μόνο ευλογία και ευτυχία νιώθω που ήρθε αυτός ο άνθρωπος στη ζωή μου, που ερωτεύτηκαμε τόσο δυνατά, που με κοίταζε στα μάτια και μου έδειχνε με τα λόγια του και τις πράξεις του ότι είμαι η μία, πως ό,τι έζησε πριν ήταν σταγόνες και εγώ ο ωκεανός».

Αναλυτικά η ανάρτηση: «Πριν λίγο καιρό κάποιο άτομο από το περιβάλλον μου είπε, " Τι ατυχία σε βρήκε κορίτσι μου" και αμέσως τον σταμάτησα. Από πότε ο έρωτας είναι ατυχία; Από πότε το να έχεις βρει το πρόσωπο με το οποίο οι καρδιές σας κουμπώνουν απόλυτα είναι ατυχία; Μόνο ευλογία και ευτυχία νιώθω που ήρθε αυτός ο άνθρωπος στη ζωή μου, που ερωτεύτηκαμε τόσο δυνατά, που με κοίταζε στα μάτια και μου έδειχνε με τα λόγια του και τις πράξεις του ότι είμαι η μία, πως ό,τι έζησε πριν ήταν σταγόνες και εγώ ο ωκεανός.

Αυτές τις εποχές με τα τόσο ρηχά συναισθήματα, το να βρεις τον άνθρωπο σου είναι λαχείο ακόμα κι αν το ζήσεις μόνο για ένα βράδυ.
Οπότε το ποτήρι για εμένα, όχι απλώς είναι μισογεμάτο, είναι τέρμα γεμάτο. Αν κάποιοι λένε ότι ζούνε 30 χρόνια μαζί με τον άνθρωπο τους και το ονομάζουν αυτό "ζήσαμε μια ζωή μαζί", εγώ που έζησα 10 χρόνια μαζί του θα λέω ότι έζησα το 1/3 της ζωής μαζί του και είναι πολύ, πιστέψτε με
».