Η ΕΛ.ΑΣ δημοσιοποίησε τα πρόσωπα των δύο βιαστών της 17χρονης στη Λιβαδειά

Newsroom
Η ΕΛ.ΑΣ δημοσιοποίησε τα πρόσωπα των δύο βιαστών της 17χρονης στη Λιβαδειά
Η 17χρονη έχει καταθέσει ότι επιχείρησε να φύγει, χωρίς όμως να το κατορθώσει, καθώς την έβαλαν με βίαιο τρόπο στο αυτοκίνητό τους, την οδήγησαν σε ένα χωράφι στην ευρύτερη περιοχή όπου και τη βίασαν.

Μία 17χρονη κατήγγειλε πριν από μερικές ημέρες ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο άντρες.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η κοπέλα, ο βιασμός της σημειώθηκε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, όταν οι δύο άντρες την οδήγησαν σε χωράφι.

Στις 13 Οκτωβρίου οι δυο άνδρες συνελήφθησαν στο Κερατσίνι.

Τι κατήγγειλε η 17χρονη

Σύμφωνα με την καταγγελία του κοριτσιού, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου είχε τηλεφωνική επικοινωνία με έναν από τους νεαρούς, ο οποίος όμως παρουσιάστηκε στη Λιβαδειά με το φίλο του. Το κορίτσι φέρεται να επιχείρησε να φύγει και τότε την έβαλαν με το ζόρι στο αυτοκίνητό τους και την πήγαν σε ένα χωράφι όπου την βίασαν και οι δύο.

Η Ασφάλεια Λιβαδειάς προχώρησε στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και εν συνεχεία αναζήτησε τους νεαρούς, τους οποίους εντόπισε στην περιοχή του Κερατσινίου και τους συνέλαβε.

Η ΕΛ.ΑΣ έδωσε τα στοιχεία τους

Στη δημοσιότητα δόθηκαν την Τρίτη (18/10), έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λιβαδειάς, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Λαμίας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των δύο συλληφθέντων, 23χρονου και 26χρονου, για βιασμό 17χρονης στις 2 Οκτωβρίου σε αγροτική περιοχή της Λιβαδειάς Βοιωτίας.

Αναλυτικά

Δίνονται στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λιβαδειάς, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Λαμίας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο (2) ημεδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν την 13-10-2022 σε περιοχή της Αττικής, κατόπιν σχετικών Ενταλμάτων σύλληψης, για υπόθεση βιασμού σε βάρος ανήλικης, στην Λιβαδειά Βοιωτίας (σχετικό το από 14-10-2022 Δελτίο Τύπου).

Πρόκειται για τους:

1. (Επ.) ΖΩΛΗ (Ον.) Νικόλαο του Εμμανουήλ και της Χαρίκλειας, γεννηθέντα την 27-05-1996 στην Αθήνα Αττικής:

Βιαστής

Βιαστής

Βιαστής

2. (Επ.) ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟ (Ον.) Ηλία - Μιχαήλ του Γεωργίου και της Αθηνάς, γεννηθέντα την 26-05-1999 στην Αθήνα Αττικής.

Βιαστής

Βιαστής

Βιαστής