Οργή και αποτροπιασμός για την επίθεση με αεροβόλο σε σκυλάκι που καθόταν στην αυλή του στο Παλαιό Φάληρο

Newsroom
Οργή και αποτροπιασμός για την επίθεση με αεροβόλο σε σκυλάκι που καθόταν στην αυλή του στο Παλαιό Φάληρο
Για το συμβάν ενημερώθηκαν και οι αστυνομικές Αρχές, οι οποίες έσπευσαν στην περιοχή και συνέλεξαν μαρτυρίες και άλλες πληροφορίες που μπορεί να ρίξουν «φως» στην έρευνά τους.

Άνανδρη και κτηνώδη επίθεση δέχθηκε ένα σκυλάκι στο Παλαιό Φάληρο, από δράστη με αεροβόλο όπλο, την ώρα που καθόταν στην αυλή του σπιτιού των ιδιοκτητών του. Ήταν στον χώρο του και δεν ενοχλούσε κανέναν…

Το συμβάν αντιμετώπισε ο κτηνίατρος και πρόεδρος του Κτηνιατρικού Συλλόγου Αττικής, Νίκος Χρυσοβερίδης, ο οποίος μιλώντας στο ethnos.gr, για το αποτρόπαιο αυτό συμβάν, τόνισε πως σημειώθηκε σε μονοκατοικία στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και οι ιδιοκτήτες είδαν το ζωάκι να αιμορραγεί ακατάπαυστα.

Το μετέφεραν στο κτηνιατρείο, όπου ο κ. Χρυσοβερίδης διαπίστωσε τραύμα στον λαιμό. Άμεσα προέβη σε μικρή επέμβαση και αφαίρεσε ένα σφαιρίδιο από αεροβόλο όπλο, το οποίο έδειξε και με σχετικές φωτογραφίες στα social media.

2

 

Όπως λέει ο ίδιος, είναι «απίστευτο» πως στο Παλαιό Φάληρο συνέβη κάτι τέτοιο και συγκεκριμένα σε μία περιοχή που επικρατεί ηρεμία και δεν υπάρχουν συνήθως τέτοια περιστατικά. Για το συμβάν ενημερώθηκαν και οι αστυνομικές Αρχές, οι οποίες έσπευσαν στην περιοχή και συνέλεξαν μαρτυρίες και άλλες πληροφορίες που μπορεί να ρίξουν «φως» στην έρευνά τους.

Επίσης, ο κ. Χρυσοβερίδης είναι και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της περιοχής και δηλώνει πως θα «φροντίσει» το ζήτημα να συζητηθεί και να εξεταστεί όπως αρμόζει.

Το σκυλάκι είναι καλά στην υγεία του και έχει πολύ καλή ανταπόκριση στη θεραπεία.

Ο κτηνίατρος ανέφερε στο ethnos.gr και ακόμη ένα παρόμοιο περιστατικό που τού έγινε γνωστό το περασμένο έτος. Συγκεκριμένα, πρόκειται για γατούλα που ζούσε στον δρόμο και υιοθετήθηκε όταν ήταν δύο μηνών. Το ζωάκι αυτό ζει εδώ και έξι χρόνια σε σπίτι.

Πέρσι, έκαναν ακτινογραφία στη γάτα και ανακάλυψαν πως είχε σφαιρίδιο στον θώρακα.