Ο αστυνομικός της ΓΑΔΑ αρνείται ότι είχε επαφή με την 12χρονη, παραδέχθηκε ότι μίλησε μαζί της (vids)

Newsroom
Ο αστυνομικός της ΓΑΔΑ αρνείται ότι είχε επαφή με την 12χρονη, παραδέχθηκε ότι μίλησε μαζί της (vids)
Η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων ζητά να ερευνηθούν και τα «στίγματα» από τα κινητά ή τους υπολογιστές που χρησιμοποιούσαν τα άτομα που συνομίλησαν με την ανήλικη.

Αστυνομικός στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ είναι μέσα στους εμπλεκόμενους στην υπόθεση βιασμών της 12χρονης στον Κολωνό, ωστόσο ο ίδιος αφενός παραδέχεται ότι μίλησε με την ανήλικη στην εφαρμογή γνωριμιών, αφετέρου αρνείται ότι είχε σεξουαλική επαφή μαζί της.

Αυτό αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο LiveNews, λέγοντας πως ο αστυνομικός που μνημονεύεται στην υπόθεση, υπηρετεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ και συγκεκριμένα σε τμήμα που ασχολείται με τις επικοινωνίες και τη διαχείριση των αστυνομικών δυνάμεων της Άμεσης Δράσης.

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός υποστηρίζει ότι δεν έχει προχωρήσει στην σεξουαλική κακοποίηση του 12χρονου κοριτσιού, αλλά μόνο ότι έχει μιλήσει μαζί της μέσω της εφαρμογής Blindchat.

Παράλληλα, ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», υποστήριξε ότι έχουν κατατεθεί από τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση πάνω από 100 αιτήματα για άρση του απορρήτου επικοινωνιών.

 

Επίσης, η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων ζητά να ερευνηθούν και τα «στίγματα» από τα κινητά ή τους υπολογιστές που χρησιμοποιούσαν τα άτομα που συνομίλησαν με την ανήλικη.