Φρενίτιδα για Λεξ: Ούτε για δείγμα δεν υπάρχει εισιτήριο (vid)

Newsroom
Φρενίτιδα για Λεξ: Ούτε για δείγμα δεν υπάρχει εισιτήριο (vid)
Σε ρυθμούς Λεξ κινείται η Θεσσαλονίκη εν όψει της αποψινής (21/10) συναυλίας στο Καυταντζόγλειο Στάδιο.

Πανικός επικρατεί με την αποψινή (21/10) συναυλία του ράπερ Λεξ στη Θεσσαλονίκη, με τα εισιτήρια να έχουν εξαφανιστεί. Θαυμαστές του ράπερ από όλη την Ελλάδα θα βρεθούν το βράδυ της Παρασκευής στο Καυτανζόγλειο Στάδιο για τη συναυλία της χρονιάς. Εισιτήρια δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα και οι υπολογισμοί κάμουν λόγο για περισσότερους από 25.000 θεατές.

Η πανελλαδική φρενίτιδα με την συναυλία του Λεξ, οδήγησε τους διοργανωτές να ναυλώσουν πούλμαν από Κομοτηνή, Αθήνα και Κοζάνη, ενώ αναμένεται και κόσμος που θα ταξιδέψει από την Κύπρο.

«Τα εισιτήρια έφυγαν πολύ γρήγορα, η απήχηση του κόσμου είναι απίστευτη και ακόμη δεν έχουν σταματήσει. Ψάχνουν μέχρι την τελευταία στιγμή» αναφέρουν στο ThessToday.gr οι υπεύθυνοι της ομάδας που έχει αναλάβει την διοργάνωση της μεταφοράς.

Οι ίδιοι υπογραμμίζουν τη δίψα του κόσμου να παρευρεθεί στη συναυλία, σημειώνοντας ότι στο Καυτανζόγλειο θα βρεθούν άνθρωποι όλων των ηλικιών: «Ούτε ο κόσμος περίμενε τόσο γρήγορη κίνηση για τα εισιτήρια. Έχουν σοκαριστεί με το event, επικρατεί φρενίτιδα. Για να διαπιστώσουμε το μέγεθος, αρκεί να πούμε ότι σε αυτή τη συναυλία εκτός από τις νεαρές ηλικίες, θα παρευρεθούν και άτομα από 45 ετών και πάνω».

Μάλιστα, οι διοργανωτές τονίζουν ότι η συναυλία της Θεσσαλονίκης δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνη της Νέας Σμύρνης, καθώς στο Καυτανζόγλειο θα στηθούν -για πρώτη φορά- σκηνικά και πρότζεκτ που όμοιά τους δεν έχουν εμφανιστεί σε ραπ συναυλία.