Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Έχω κάνει δοκιμαστικό για τον Τιτανικό» (vid)

Newsroom
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Έχω κάνει δοκιμαστικό για τον Τιτανικό» (vid)
Την αποκάλυψη ότι είχε κάνει δοκιμαστικό για τον «Τιτανικό» των 11 Όσκαρ του Τζέιμς Κάμερον έκανε ο Χριστόφορς Παπακαλιάτης.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και παραχώρησε μία συνέντευξη για όλα. Ο ηθοποιός που φέτος έκανε την τηλεοπτική επιστροφή του, με τη συγκλονιστική σειρά «Maestro», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αμφισβήτηση που ένιωσε από την ιδιωτική τηλεόραση, για τα «ακραία» σενάρια του, ενώ προχώρησε στην αποκάλυψη πως έχει περάσει από δοκιμαστικό για τον «Τιτανικό».

Ο τηλεοπτικός «Maestro» μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ για το πώς ξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική, την πρώτη του δουλειά στην τηλεόραση ενώ θυμήθηκε και το δοκιμαστικό που είχε κάνει το 1995, εν αγνοία του για την ταινία «Τιτανικός».

«Αρχίζουμε και παίζουμε υποτίθεται με τον ηθοποιό. Παίξαμε μια σκηνή με έναν ηθοποιό, και όταν ρώτησα για τι είναι μου είπε ότι δεν μπορώ να σου πω. Το μόνο που μπορώ να σου πώς είναι ότι πρόκειται για ένα γνωστό πλοίο που βυθίστηκε» είπε γελώντας ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

«Μετά από δύο χρόνια που είδα την ταινία λέω… «Άι στο δι@ολο! Αυτό θα έκανα;» αποκάλυψε γελώντας ο γνωστός σκηνοθέτης λέγοντας ότι η σκηνή που έκανε ήταν για τον ρόλο του Ιταλού, όπου στην ταινία πεθαίνει όταν πέφτει επάνω του ένα φουγάρο.

Στη συνέχεια της συζήτησης επικεντρώθηκε στην μεγάλη αμφισβήτηση που έχει δεχθεί από την ελληνική τηλεόραση.

«Από τα κανάλια στην αρχή φυσικά είχα και αμφισβήτηση και άρνηση και "εσύ από που και ως που θα κάνεις δική σου δουλειά". Δεν με επηρέασαν όμως. Είχα όλη την ορμή, το πείσμα. Όταν είσαι 24 χρονών και κάνεις αυτό που αγαπάς, νιώθεις ότι έχεις πιάσει τον κόσμο και θες να τον κατακτήσεις. Είχα ταχύτητα, είχα αυτό που έχουν όλα τα νέα παιδιά» είπε χαρακτηριστικά.