Οδηγός λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη μετέτρεψε το παρμπρίζ του σε «μπουτίκ» της Liverpool

Newsroom
Οδηγός λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη μετέτρεψε το παρμπρίζ του σε «μπουτίκ» της Liverpool
Αυτό το διάστημα οδηγεί το λεωφορείο της γραμμής 26, με αποτέλεσμα οι επιβάτες καθημερινά να βλέπουν αυτή την πρωτόγνωρη «διαμόρφωση» στο εσωτερικό του.

Την μεγάλη του λατρεία, για την αγαπημένη του ομάδα, τη Λίβερπουλ, δείχνει με κάθε τρόπο ένας οδηγός λεωφορείου του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη.

Ο οδηγός λεωφορείου έχει τοποθετήσει στο παρμπρίζ του οχήματος που οδηγεί, δεκάδες αντικείμενα με το λογότυπο της Liverpool, όπως κασκόλ, σακίδια και μινιατούρες παικτών της ομάδας που υποστηρίζει, σύμφωνα με το GRTimes.gr.

Λεωφορείο

Επιπλέον ο ίδιος, φοράει και φανέλα της Liverpool, ενώ σε όποιο λεωφορείο και αν οδηγεί… τοποθετεί κάθε φορά δίπλα του τα αναμνηστικά της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Λεωφορείο

Τέλος, να σημειωθεί ότι Σύνδεσμος Φίλων της Λίβερπουλ έχει ιδρυθεί από τον Νοέμβριο του 2002 -«Official Liverpool Supporters Club Thessaloniki»- με σκοπό τα μέλη του να ακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα σε όλη την Ευρώπη. Η έδρα του Συνδέσμου βρίσκεται στην οδό Βεροίας 4 στα Άνω Λαδάδικα, όπου εκεί οι οπαδοί της μπορούν να δουν όλους τους αγώνες της.