Σε κρίσιμη κατάσταση γνωστός επιχειρηματίας, πρώην σύντροφος μοντέλου και παρουσιάστριας: Δέχθηκε 15 μαχαιριές

Newsroom
Σε κρίσιμη κατάσταση γνωστός επιχειρηματίας, πρώην σύντροφος μοντέλου και παρουσιάστριας: Δέχθηκε 15 μαχαιριές
Όλα έγιναν για την ουρά στην καντίνα. Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράση που έχει απασχολήσει τις Αρχές για ναρκωτικά και όπλα.

Στην εντατική, σε κρίσιμη κατάσταση, βρίσκεται γνωστός επιχειρηματίας, καθώς τα ξημερώματα της Παρασκευής (28/10) δέχθηκε από έναν 25χρονο άντρα 15 μαχαιριές στην Βαρυμπόμπη.

Όλα ξεκίνησαν στις 4.30 τα ξημερώματα μπροστά σε μια καντίνα της περιοχής, όταν δύο νεαροί ηλικίας 20 και 25 ετών τσακώθηκαν με τρεις άλλους άντρες, μεταξύ των οποίων ήταν και ο 58χρονος γνωστός επιχειρηματίας.

Οι πέντε άντρες λογομάχησαν έντονα και στη συνέχεια πιάστηκαν στα χέρια, όταν ξαφνικά ο 25χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε 15 φορές τον άτυχο άντρα. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Η ασφάλεια Κηφισιάς συνέλαβε τον 20χρονο φίλο του δράστη, ο οποίος δεν έχει πει τίποτα στους αστυνομικούς, αλλά ο 25χρονος που μαχαίρωσε τον επιχειρηματία- ο οποίος παλαιότερα είχε σχέση με γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια, ακόμα καταζητείται από τις Αρχές, με την κατηγορία απόπειρας ανθρωποκτονίας και βαριάς σωματικής βλάβης.

Ο γνωστός επιχειρηματίας ήδη έχει υποβληθεί σε τρία χειρουργεία και σύμφωνα με πληροφορίες μια από τις μαχαιριές τον έχει βρει στη μηριαία αρτηρία.

Ο 25χρονος, έχει απασχολήσει το παρελθόν τις αρχές για ναρκωτικά και όπλα.