«Προσλαμβάνω μη ηλίθιους»: Ιδιοκτήτης ξενοδοχείου ζώων προκάλεσε σάλο με την αγγελία του

Newsroom
«Προσλαμβάνω μη ηλίθιους»: Ιδιοκτήτης ξενοδοχείου ζώων προκάλεσε σάλο με την αγγελία του
Η πρωτοφανής πινακίδα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στη τοπική κοινωνία, αλλά ο ίδιος την υπερασπίστηκε κι εξήγησε μάλιστα και τον λόγο.

Οργισμένες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένας ιδιοκτήτης ξενοδοχείου σκύλων στο Τέξας με μια πινακίδα που κρέμασε να γράφει: «Προσλαμβάνουμε μη ηλίθιους ανθρώπους».

Ο Γουόλτερ Πάρσονς, ιδιοκτήτης του Pets Gone Wild Resort, αποφάσισε να κρεμάσει την αμφιλεγόμενη πινακίδα επειδή, όπως λέει, εκνευρίστηκε από ορισμένους υπαλλήλους που έχει απασχολήσει στο παρελθόν.

Παρά τις αντιδράσεις, ο Πάρσονς λέει ότι μέσα σε μόλις 24 ώρες από την ανάρτηση της πινακίδας, βρήκε τρεις υποψήφιους υπαλλήλους.

Όπως εξήγησε δεν την έβαλε ούτε τυχαία, ούτε για πλάκα τη πινακίδα. Η προηγούμενη υπάλληλος έδειχνε να βαριέται και έδινε μεγαλύτερη προσοχή στο κινητό της παρά στα κατοικίδια ζώα που πληρωνόταν για να φροντίζει.

«Της έλεγα επανειλημμένα: «Αφήστε το κινητό σας, έχετε σκυλιά να προσέχετε. Βάλτε το κινητό στην άκρη και πηγαίνετε πάλι έξω». Είκοσι λεπτά αργότερα, ήταν πάλι στο κινητό της», λέει ο Πάρσονς.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το νούμερο ένα σε μια επιχείρηση είναι πάντα η εύρεση όσο δυνατόν καλύτερου υπαλλήλου. «Περάστε από εδώ και κάντε μια βόλτα για να δείτε πόσες ευθύνες έχουμε. Θα βάζατε το παιδί σας κάπου που δεν θα είχε έξυπνους ανθρώπους;», δήλωσε σε δημοσιογράφο της KHOU 11.

Ωστόσο, οι ντόπιοι δεν φάνηκαν να ενθουσιάζονται και τόσο με τη συγκεκριμένη πινακίδα. «Τι λέει, ουσιαστικά, στους προηγούμενους υπαλλήλους; «Α, πιστεύουμε ότι είστε ηλίθιοι». Το γεγονός ότι αισθάνθηκαν τόσο άνετα ώστε να βάλουν κάτι τέτοιο, είναι αηδιαστικό, κακόγουστο και αντιεπαγγελματικό» είπε χαρακτηριστικά ένας κάτοικος της περιοχής.