Γονείς πήγαν να πλακωθούν στο ξύλο λόγω επίθεσης σε μαθητή: Τους χώρισε η αστυνομία (vid)

Newsroom
Γονείς πήγαν να πλακωθούν στο ξύλο λόγω επίθεσης σε μαθητή: Τους χώρισε η αστυνομία (vid)
Χαμός στο ιδιωτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης μεταξύ γονέων, με αφορμή την επίθεση με τον τραυματισμό ενός μαθητή.

Διαστάσεις έχει πάρει στην Θεσσαλονίκη η υπόθεση με τον ξυλοδαρμό ενός μαθητή. Αν και αρχικά φαινόταν οτι το θύμα της επίθεσης δεν έφταιγε σε κάτι, υπάρχουν μαρτυρίες από άλλους νεαρούς που αναφέρουν οτι το κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει με παραπτώματά του.

«Τα άτομα που κατηγορούνται είναι γνώστες πολεμικών τεχνών και πάλης. Για αυτό έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Τα παιδιά δεν έχουν ξαναυπάρξει σε τέτοιο περιστατικό, σε αντίθεση με το παιδί που βρίσκεται στο νοσοκομείο και έχει πάρει πολλά πειθαρχικά. Το θύμα πήγε και προκαλούσε ένα παιδί συγκεκριμένα, το έσπρωχνε και στη συνέχεια άρχισαν να πλακώνονται», ανέφερε ένας μαθητής.

Από την πλευρά του, ο πατέρας του νεαρού που χτυπήθηκε ανέφερε: «Το παιδί έχει σπάσει όλα τα κόκκαλα. Όλο το πρόσωπό του είναι χαρακωμένο. Έχει κατεβάσει αίμα το μάτι του, το οποίο μπορεί να το χάσει. Αυτοί είναι μία παρέα που είναι παλαιστές. Το βράδυ στέλνουν απειλητικά μηνύματα στον γιο μου».

Μάλιστα, σήμερα, όπως ειπώθηκε στην ΕΡΤ υπήρξε ένταση μεταξύ των γονέων των δύο πλευρών, με αποτέλεσμα να κοντέψουν να πιαστούν στα χέρια και να χρειαστεί η επέμβαση της αστυνομίας.