Σχοινάς για Κοκκίνου: «Την αγαπώ, είναι άνθρωπος της ζωής μου» (vid)

Newsroom
Σχοινάς για Κοκκίνου: «Την αγαπώ, είναι άνθρωπος της ζωής μου» (vid)
Ο γνωστός τραγουδιστής πριν από τον γάμο του με την Καίτη Γαρμπή είχε σχέση με την Έλλη Κοκκίνου και φήμες τους ήθελαν την φετινή σεζόν να τραγουδάνε μαζί, κάτι που δεν ισχύει τελικά.

Ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Γειά σου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα του συνεργασία με την Ήβη Αδάμου σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Ωστόσο μίλησε και για τη συνεργασία με τον Γιώργο Μαζωνάκη που έληξε πριν ξεκινήσει: «Εδώ και δύο μήνες ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα κι αγωγές από τον έναν προς τον άλλον, μόνο από θέμα εγωισμού. Χάλασε ένα σχήμα, δεν έγινε τίποτα σοβαρό».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην σύζυγό του Καίτη Γαρμπή, αλλά και στην Έλλη Κοκκίνου με την οποία πρόσφατα γράφτηκε πως θα συνεργαζόταν σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας.

«Με την Καίτη έχουμε γίνει μια γροθιά και με τον Δημήτρη. Όποτε πέφτει ο ένας, τον σηκώνει ο άλλος κι όποτε έχει πρόβλημα ο ένας, τον στηρίζει ο άλλος. Είπε αυτό που είπε με την ψυχή της, την αγαπάω. Την Έλλη Κοκκίνου την αγαπώ, είναι άνθρωπος της ζωής μου. Με πείραξε ότι βγαίνει ο καθένας και λέει ό,τι θέλει. Αυτοί οι ίδιοι που το λένε, εκτίθενται» δήλωσε ο Διονύσης Σχοινάς.