Ο Βασίλης Καρράς υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση: «Περαστικά, να είσαι μαζί μας σύντομα καλά» (vid)

Newsroom
Ο Βασίλης Καρράς υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση: «Περαστικά, να είσαι μαζί μας σύντομα καλά» (vid)
Ο Νίκος Κοκλώνης μέσω του J2US, επιβεβαίωσε πως ο γνωστός τραγουδιστής αντιμετωπίζει ένα θέμα υγείας και του ευχήθηκε περαστικά.

Ο Βασίλης Καρράς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και όπως έχει γίνει γνωστό, πριν από μερικές ημέρες, υποβλήθηκε σε χειρουγική επέμβαση και πλέον αναρρώνει.

Ο τραγουδιστής χειρουργήθηκε στο Διαβαλκανικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την εφημερίδα «ONtime», η επέμβαση προγραμματίστηκε πριν από περίπου ένα μήνα και αυτός ήταν και ο λόγος, που ακυρώθηκε η μουσική συνεργασία που επρόκειτο να κάνει με την Πάολα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Την είδηση μάλιστα επιβεβαίωσε και ο Νίκος Κοκλώνης στο χθεσινό (5/11) live του J2US, ο οποίος έστειλε στον αέρα της εκπομπής, τα περαστικά του στον τραγουδιστή.
Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας με τον Dj Pitsi ερμήνευσαν το ντουέτο «Για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε», το οποίο είχε τραγουδήσει ο γνωστός τραγουδιστής με τον αείμνηστο Παντελή Παντελίδη.

Ο παρουσιαστής του show τόνισε: «Θα ξεκινήσω αλλιώς. Θέλω να πούμε περαστικά όλοι μαζί και να στείλουμε την αγάπη και την ευχή μας στο Βασίλη Καρρά. Περαστικά Βασίλη μου, να είσαι μαζί μας σύντομα καλά. Σε ξαναπεριμένουμε στο Just».