Αεροπλάνο προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση για να πάνε οι επιβάτες… τουαλέτα

Newsroom
Αεροπλάνο προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση για να πάνε οι επιβάτες… τουαλέτα
Αναγκαστική προσγείωση λόγω… βλάβης στην τουαλέτα έκανε πτήση που είχε προορισμό το Μάντσεστερ της Αγγλίας.

Mια πτήση από τη Γκραν Κανάρια προς το Μάντσεστερ της Αγγλίας έπρεπε να εκτραπεί, προκειμένου να μπορέσουν οι επιβάτες να επισκεφτούν την τουαλέτα.

Πιο συγκεκριμένα, το αεροπλάνο απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Λας Πάλμας, την Πέμπτη(03/11) και ενώ αρχικά ακολουθούσε το προγραμματισμένο σχέδιο πτήσης του, κατευθυνόμενο προς τη νότια Πορτογαλία και τα δυτικά της Ισπανίας, λίγο πριν φτάσει στη βόρεια ακτή της Ισπανίας, έστριψε απότομα ανατολικά για να προσγειωθεί τελικά στο Μπιλμπάο. Εκείνη την ώρα βρισκόντουσαν μέσα στη καμπίνα 200 επιβάτες.

Σύμφωνα με το Flight Emergency, η πτήση από τα Κανάρια Νησιά με προορισμό την πόλη της Αγγλίας, αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Μπιλμπάο στην Ισπανία, καθώς οι επιβάτες ήθελαν να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα κι αυτές διέθετε το αεροπλάνο είχαν πάθει βλάβη!

Εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρίας διευκρίνισε ότι εκτροπή έγινε για να αδειάσουν οι δεξαμενές της τουαλέτας και απολογήθηκε για την αναστάτωση.

Οι επιβάτες επέστρεψαν τελικά στο Μάντσεστερ δύο ώρες αργότερα. Όμως δεν μπορούν να διεκδικήσουν αποζημίωση για την καθυστέρηση σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανόνες για τα δικαιώματα των επιβατών αεροπορικών μεταφορών.