Ο Παπασημακόπουλος «δίκασε» την Καϊλή για το «πρωτοπόρο στα εργασιακά Κατάρ»: «Έχει ξαναπεί κάτι που δεν ισχύει» (vid)

Newsroom
Ο Παπασημακόπουλος «δίκασε» την Καϊλή για το «πρωτοπόρο στα εργασιακά Κατάρ»: «Έχει ξαναπεί κάτι που δεν ισχύει» (vid)
Ο Μάκης Παπασημακόπουλος σχολίασε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τα όσα είπε η Εύα Καϊλή για το «πρωτοπόρο στα εργασιακά δικαιώματα Κατάρ».

Τι και αν το Κατάρ μέτρησε χιλιάδες νεκρούς εργάτες κατά την διάρκεια της κατασκευής των εγκαταστάσεων για το εφετινό Μουντιάλ; Τι και αν στην συγκεκριμένη χώρα καταπατώνται ουκ ολίγα ανθρώπινα δικαιώματα;

Η Εύα Καϊλή από το βήμα του Ευρωκοινοβουλίου έπλεξε το εγκώμιο των διοργανωτών του Παγκοσμίου Κυπέλλου που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το Κατάρ ως «πρωτοπόρο στα εργασιακά δικαιώματα».

Η δήλωσή της αυτή, σε συνδυασμό με το χθεσινό «Εξωφρενικά Σημαντικό Podcast» του στο Gazzetta, με τίτλο «Γιατί να μην κάνει κι ο Κιμ Γιονγκ Ουν ένα Μουντιάλ στη χώρα του;», αποτέλεσε την αφορμή, προκειμένου να κληθεί στο Kontra Channel και στην εκπομπή «Kontra24» για να καταθέσει την άποψή του.

Κάτι που έκανε με τον δικό του μοναδικό τρόπο, λέγοντας μεταξύ άλλων πως δεν είναι η πρώτη φορά που η κ. Καϊλή λέει κάτι που δεν ισχύει και πως αν δεν γελάς με κάτι τέτοια, χάνεις το μυαλό σου».