Καταγγελία για αεροπορική εταιρεία: Έχασαν την βαλίτσα της, πέρασαν τρεις μήνες και δεν την έχει πάρει πίσω (vid)

Newsroom
Καταγγελία για αεροπορική εταιρεία: Έχασαν την βαλίτσα της, πέρασαν τρεις μήνες και δεν την έχει πάρει πίσω (vid)
Έχασε τη βαλίτσα της -όταν ταξίδεψε για Γερμανία- από λάθος της αεροπορικής εταιρείας και ακόμα την ψάχνει. Δεν είχε ούτε ρούχα να αλλάξει.

Kαταγγελία έκανε μια γυναίκα στην εκπομπή του Alpha «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση».

Συγκεκριμένα, η γυναίκα υποστηρίζει πως γνωστή αεροπορική εταιρεία με την οποία ταξίδεψε στις 29 Αυγούστου του τρέχοντος έτους, έχασε την βαλίτσα της και τρεις μήνες μετά δεν έχει βρεθεί αλλά ούτε και έχει αποζημιωθεί.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα που είναι δασκάλα με απόσπαση στο εξωτερικό, μιλώντας στην εκπομπή είπε: «Έφτασα στην Φρανκφούρτη, ποτέ δεν ήρθε η βαλίτσα και ποτέ δεν ενημερώθηκα. Πρέπει να έγινε κάποιο λάθος όταν τυπώθηκαν τα καρτελάκια και δεν έγινε έλεγχος από την υπάλληλο. Η βαλίτσα πήγε στο Λονδίνο. Τους έδωσα από την αρχή τα στοιχεία, τους ενημέρωσα εγώ, δεν έχει γίνει κίνηση από την εταιρεία. Η μόνη φορά που με ενημέρωσαν από την εταιρεία είναι στις 13 Οκτωβρίου ότι η βαλίτσα μου βρέθηκε στο Λονδίνο, αυτό το ήξερα εγώ, ότι είναι στο Λονδίνο. Μου είχαν πει τότε σε μερικές ημέρες να τους δώσω το πλησιέστερο αεροδρόμιο σ΄εμένα, τους είπα της Φρανκφούρτης. Σε κάποια στιγμή ήμουν τόσο απελπισμένη που τους είπα δώστε μου ένα εισιτήριο να πάω εγώ εκεί που είναι και να ψάξω να την βρω ανάμεσα στις άλλες βαλίτσες».

«Το μόνο τηλέφωνο που μου απαντάνε, είναι κάποιες κοπέλες που μου λένε έχετε δίκιο, έχετε κάνει ό,τι χρειάζεται», συμπλήρωσε.

Μάλιστα η εκπαιδευτικός επειδή πήγε εκείνες τις ημέρες για ανάληψη υπηρεσίας και με σκοπό να βρει σπίτι στην Φρανκφούρτη, είχε μέσα στην βαλίτσα όλα της τα πράγματα με αποτέλεσμα όταν έφτασε να μην έχει ούτε ρούχα να αλλάξει. Ωστόσο δεν έχει λάβει καμία αποζημίωση.

«Ήταν μια απελπισία. Χάλασε όλη η ψυχολογία μου, εκτός από το χρόνο που έπρεπε να διαθέσω για να δω τι θα κάνω, γιατί υπήρχαν πολλές δυσκολίες. Μέχρι να έρθουν κάποια χειμερινά ρούχα που έκανα με μεταφορική με δικά μου έξοδα από Ελλάδα, κυκλοφορούσα επί δυο μήνες με δυο τζιν και τρεις μπλούζες. Δεν είχα να ντυθώ, να πάω στη δουλειά. Και ό,τι χρήματα είχαμε ήταν για ενοίκια και έξοδα που έχει κάποιος για την εγκατάσταση εδώ», είπε η γυναίκα.

Ο Νίκος Μάνεσης συμπλήρωσε πως αν μέχρι την επόμενη εβδομάδα δεν έχει επιστραφεί η βαλίτσα στην εκπαιδευτικό, θα ανακοινωθεί στην εκπομπή το όνομα της εταιρείας.