Παπούλια σε δικηγόρους του Φιλιππίδη: «Να σας πω για την ανατομία των γεννητικών οργάνων του για να με πιστέψετε;» (vid)

Newsroom
Παπούλια σε δικηγόρους του Φιλιππίδη: «Να σας πω για την ανατομία των γεννητικών οργάνων του για να με πιστέψετε;» (vid)
Η ηθοποιός αντέδρασε και απάντησε στους δικηγόρους του συναδέλφου της, οι οποίοι υποστήριξαν πως δεν πιστεύουν στα λεγόμενά της.

Κόλαφος ήταν η κατάθεση της Εβελίνας Παπούλια στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία ανέφερε δυο περιστατικά που συνέβησαν κατά την διάρκεια της συνεργασίας τους.

Όπως είπε στην κατάθεσή της, ο κατηγορούμενος της είχε δείξει τα γεννητικά του όργανα, ενώ την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά και στο καμαρίνι.

«Παίζω επί σκηνής και ξαφνικά είναι ο Φιλιππίδης πίσω από τις κουίντες. Έχει κρυφτεί κι έχει κατεβάσει το παντελόνι του και μου επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα. Σοκάρομαι. Προσπαθώ να συνεχίσω να παίζω. Δεν αντέδρασα, δεν είπα τίποτα. Έχει συμβεί άλλη μια φορά με τον ίδιο τρόπο. Ίσως είχε συμβεί και τρίτη», ανέφερε, μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Οι δικηγόροι του Πέτρου Φιλιππίδη επιχείρησαν να αποδομήσουν την κατάθεση της Εβελίνας Παπούλια.

 

Παράλληλα ο Πέτρος Φιλιππίδης υποστήριξε ότι τίποτα από αυτά δεν έγινε.

Ο συνήγορος του Φιλιππίδη, κ. Δημητρακόπουλος ζήτησε την κατάθεση του φροντιστή του θεάτρου, ο οποίος δήλωσε ότι δεν είδε κάτι, με την άλλη πλευρά να αναφέρει ότι ενδέχεται να έλειπε τη στιγμή του γεγονότος.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα προβλήθηκαν σε ρεπορτάζ της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Πρωινό μας», ακούγοντας όλα αυτά η Εβελίνα Παπούλια είπε στους δικηγόρους του Φιλιππίδη: «Τι θέλετε να σας πω; Για την ανατομία των γεννητικών οργάνων του κ. Φιλιππίδη προκειμένου να δείτε αν λέω αλήθεια;».

Η δήλωση αυτή προκάλεσε ένταση, καθώς θεωρήθηκε απρέπεια μέσα στη δικαστική αίθουσα.