Συγκλονιστική μοτοπορία στην Αγγλία συνόδευσε για 25χλμ φέρετρο 12χρονου που λάτρευε τις μηχανές (vid)

Newsroom
Συγκλονιστική μοτοπορία στην Αγγλία συνόδευσε για 25χλμ φέρετρο 12χρονου που λάτρευε τις μηχανές (vid)
Περισσότεροι από 1.000 μοτοσικλετιστές από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο συνοδεύσαν το φέρετρο ενός 12χρονου στην κηδεία του την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ο 12χρονος Jozef Stasiak, ένας πραγματικός μαχητής, πάλεψε με πολλά και πολύπλοκα προβλήματα υγείας στη σύντομη ζωή του πριν αφήσει τη τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα.

Οι γονείς του είπαν ότι του άρεσε ο βρυχηθμός των μοτοσικλετών και ζήτησαν από το γραφείο τελετών να απευθύνει έκκληση για μοτοσικλετιστές που θα τον συνόδευαν στο τελευταίο του ταξίδι. Το γραφείο τελετών δημοσίευσε την έκκληση των γονιών και η ανταπόκριση μέσα σε λίγες ώρες ήταν τεράστια.

Οι διοργανωτές και οι παρευρισκόμενοι δήλωσαν ότι η τεράστια πομπή των 25χλμ ήταν ο «καλύτερος δυνατός αποχαιρετισμός» για ένα τόσο δυνατό και γενναίο αγόρι.

Ο Jozef και ο δίδυμος αδελφός του, Jacob, γεννήθηκαν μετά από μάχη με τη μετάγγιση διδύμων, μια σπάνια εγκυμοσύνης όπου τα δίδυμα μοιράζονται έναν μόνο πλακούντα και ένα δίκτυο αιμοφόρων αγγείων. Τα αγόρια ήταν πολύ άρρωστα από τη γέννησή τους και μετά από σκληρή μάχη, ο Jacob απεβίωσε.

Το μικρό αγόρι πέρασε τη ζωή του παλεύοντας σκληρά με περίπλοκες ιατρικές καταστάσεις, συμπεριλαμβανομένης της επιληψίας, της αδυναμίας να δει και της ανάγκης να τρέφεται μέσω σωλήνα.

Μετά τον θάνατό του, το γραφείο κηδειών Penryn & Falmouth Funeral Directors απηύθυνε έκκληση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζητώντας από τους μηχανόβιους να συνοδεύσουν τον Jozef στο τελευταίο του ταξίδι από το Carnon Downs Caravan and Camping Park στην εκκλησία Budock την παραμονή των Χριστουγέννων.
Περισσότεροι από 1.000 μοτοσικλετιστές ανταποκρίθηκαν στην έκκληση και εμφανίστηκαν για να ακολουθήσουν τη νεκροφόρα. Εκατοντάδες παρευρισκόμενοι παρατάχθηκαν στο δρόμο σε ένδειξη συμπαράστασης, ζητωκραυγάζοντας και κορνάροντας καθώς η παρέλαση περνούσε.