Νέα τροπή στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου: «Έχει συμβεί και σε εμένα», είπε ένας από τους κατηγορούμενους (vid)

Newsroom
Νέα τροπή στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου: «Έχει συμβεί και σε εμένα», είπε ένας από τους κατηγορούμενους (vid)
Ο ένας εκ των κατηγορούμενων για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου, φέρεται να έχει υποστηρίξει ότι έχει συμβεί και σ΄εκείνον, δίνοντας νέα τροπή.

Η υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον, έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα και με τις καταθέσεις των κατηγορούμενων αλλά και του ίδιου του θύματος να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, οι κατηγορούμενοι υποστηρίζουν πως το έκαναν για πλάκα, ενώ η κατάθεση του θύματος είναι σοκαριστική αφού μεταξύ άλλων ανέφερε πως «Μου έλεγαν: "Πολύ κάθεσαι, πολύ κάθεσαι". Όταν το έλεγαν αυτό σήμαινε ότι θα άρχιζαν να το κάνουν (σ.σ.: βιασμό). Φώναζα και τους έλεγα: "σταματήστε, σταματήστε". Τους έλεγα ότι πονάω. Δεν άκουγαν».

«Έχει συμβεί και σε μένα»

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ένας από τους ανήλικους κατηγορούμενους έχει υποστηρίξει ότι έχει συμβεί και σ’ εκείνον.

Συγκεκριμένα, στην κατάθεσή του ο 16χρονος κατηγορούμενος είπε χαρακτηριστικά πως πρόκειται για μία πλάκα, ωστόσο «η κατάσταση ξέφυγε».

«Όλο αυτό ήταν μία πλάκα, ένα παιδικό παιχνίδι. Άρχισε με διάφορα πειράγματα μεταξύ μας πάνω από τα ρούχα, αλλά δυστυχώς η κατάσταση ξέφυγε. Εγώ δεν πόνεσα στην αρχή τον (…), αλλά ένα άλλο παιδί έσπρωξε και τον πόνεσε. Μου έχει συμβεί και σε μένα. Έχω μετανιώσει και ζητάω συγγνώμη», φέρεται να είπε, σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, ο 16χρονος είναι ο μοναδικός που υποστηρίζει ότι έχει συμβεί και σ’ αυτόν, ενώ επιβεβαιώνει όσα έγιναν τα δυο βράδια που έχουν καταγραφεί και σε βίντεο.

Ότι ήταν ένα παιδικό παιχνίδι φέρεται να έχει υποστηρίξει και ο 15χρονος κατηγορούμενος.

Ακόμη, στην κατάθεσή του συμπλήρωσε πως βρισκόταν μπροστά σε ένα μόνο περιστατικό: «Είναι πολύ καλός μου φίλος. Ήταν ένα παιχνίδι αυτό που κάναμε. Αυτό με το μαξιλάρι δεν το έκανα εγώ. Αυτό με το παιδί δεν περίμενα ποτέ ότι θα καταλήξει έτσι. Λυπάμαι πολύ. Ήμουν παρών σε ένα περιστατικό, όχι σε όλα».