Ο Andrew Tate είχε προβλέψει την περιπέτειά του: «Ή θα σκοτωθώ ή θα με συλλάβουν» (vid)

Newsroom
Ο Andrew Tate είχε προβλέψει την περιπέτειά του: «Ή θα σκοτωθώ ή θα με συλλάβουν» (vid)
Πριν από μερικές εβδομάδες ο Andrew Tate είχε προβλέψει ότι θα συλληφθεί.

Σάλος έχει ξεσπάσει με τη σύλληψη του Andrew Tate από τις ρουμανικές αρχές για κύκλωμα εμπορίας γυναικών, βιασμό και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Ο διάσημος influencer εντοπίστηκε από την αστυνομία μετά την κόντρα του στο διαδίκτυο με την ακτιβίστρια Greta Thungberg και ένα κουτί πίτσας ρουμανικής αλυσίδας, που πρόδωσε την τοποθεσία του.

Ωστόσο, ο Tate πριν από μερικές εβδομάδες είχε παραχωρήσει μια συνέντευξη με την οποία είχε προβλέψει την σύλληψή του. Χαρακτηριστικά είχε πει πως «είτε θα με συλλάβουν είτε θα σκοτώσουν». Τελικά φαίνεται πως έπεσε μέσα, καθώς στις 29 Δεκεμβρίου συνελήφθη από την ρουμανική αστυνομία στη βίλα που διέμενε.

«Δεν θα αυτοκτονούσα ποτέ», είπε κατά την διάρκεια ενός podcast. «Πιστεύω πραγματικά ότι θα έρθουν και θα προσπαθήσουν να με σκοτώσουν κάποια στιγμή. Προσπάθησαν να με κάνουν να μην μιλήσω, αλλά δεν θα σιωπήσω. Θα προσπαθήσουν είτε να με βάλουν στη φυλακή είτε να με σκοτώσουν», πρόσθεσε.

 

Το παραπάνω σημείο της συνέντευξης έχει γίνει viral μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την σύλληψη του Tate. «Είναι εύκολο να το λες αυτό όταν ξέρεις ότι έχεις διαπράξει έγκλημα», σχολίασε κάποιος χρήστης στα social media. «Άνθρωπος που παραβίασε το νόμο, προβλέπει τη σύλληψή του», έγραψε κάποιος άλλος.