Δεκάδες τσαμπατζήδες στο Λονδίνο αιφνιδίασαν την αστυνομία και έκαναν «ντου» στη πρωτοχρονιάτικη τελετή (vid)

Newsroom
Δεκάδες τσαμπατζήδες στο Λονδίνο αιφνιδίασαν την αστυνομία και έκαναν «ντου» στη πρωτοχρονιάτικη τελετή (vid)
Βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που το πλήθος έσπασε τα εμπόδια και κατάφερε να παρακολουθήσει τη λαμπρή τελετή της αλλαγής του χρόνου.

Χιλιάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό των πόλεων σε όλες τις μεριές του πλανήτη που υποδέχτηκαν το 2023. Λονδίνο, Άμστερνταμ, Παρίσι, Μαδρίτη ο κόσμος υποδέχτηκε τον νέο χρόνο.

Στο Λονδίνο συγκεκριμένα περίπου 100.000 άνθρωποι πήγαν να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά μετά το ξέσπασμα της πανδημίας το διάσημο σόου με τα πυροτεχνήματα, το οποίο απέτισε φόρο τιμής και στην εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο εικόνες και βίντεο που δείχνουν δεκάδες ανθρώπους χωρίς εισιτήρια για την εκδήλωση, να καταφέρνουν να μπαίνουν στο χώρο αφού πρώτα είχαν ξεπεράσει το φραγμό της Αστυνομίας, η οποία φάνηκε ανήμπορη να διαχειριστεί ένα τέτοιο πλήθος.

@anvar_judo #london ♬ оригинальный звук - Anvar_fors 🇬🇧

Οι αστυνομικοί φαίνονται να προσπαθούν να σταματήσουν τον κόσμο με κάθε τρόπο, είτε με το σώμα τους είτε με τα γκλοπ. Παρά τη «γενναία» προσπάθεια, δεν κατάφεραν τίποτα..

Σε ανακοίνωση της η αστυνομία του Λονδίνου αναφέρει: «Οι αξιωματικοί μας εργάστηκαν γρήγορα υπό δύσκολες συνθήκες για να υποστηρίξουν το event σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν την είσοδο πλήθους στον χώρο xωρίς εισιτήριο και να διατηρήσουν την ασφάλεια και την προστασία όσων βρίσκονταν ήδη μέσα».