Άνδρας κατανάλωσε 250.000 θερμίδες σε έναν μήνα για φιλανθρωπίες: «Πονάω σωματικά και ψυχικά»

Newsroom
Άνδρας κατανάλωσε 250.000 θερμίδες σε έναν μήνα για φιλανθρωπίες: «Πονάω σωματικά και ψυχικά»
Ένας μπαμπάς που αγαπάει το πρόχειρο φαγητό έφαγε 124 κεμπάπ μέσα σε ένα μήνα, καταναλώνοντας 250.000 θερμίδες.

Ο Des Breakey από το Μάντσεστερ της Μεγάλης Βρετανίας, λέει ότι έχει πληγωθεί τόσο «ψυχολογικά όσο και σωματικά» μετά την κατανάλωση τεσσάρων σάντουιτς κάθε βράδυ.Ο πατέρας δύο παιδιών στερήθηκε ακόμη και το φαγητό από το χριστουγεννιάτικο δείπνο προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτό το ρεκόρ.

Ο μηχανικός, στο επάγγελμα, έφαγε το τελευταίο σάντουιτς την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και ολοκλήρωσε έναν τεράστιο άθλο και συγκέντρωσε 1.130€ για το Francis House Children's Hospice, ίδρυμα που προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη και όχι μόνο σε παιδιά και οικογένειες.

Ο Des αποφάσισε να μην δοκιμάσει μια παρόμοια διατροφική πρόκληση. Σε δηλώσεις του σε τοπικό μέσο ανέφερε: «Είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. Εκτιμώ την υποστήριξη. Αλλά δεν πρόκειται να το ξανακάνω. Αυτός είναι ο τελευταίος μου χορός. Τώρα αποσύρομαι».

 

«Το απόλαυσα, αλλά με πλήγωσε σωματικά. Ένιωθα χάλια. Δεν τρώω ούτε φρούτα, ούτε λαχανικά». «Υπήρχε πίεση, προκειμένου να τα καταφέρω. Δεν μπορούσα να τους απογοητεύσω».

Χαριτολογώντας δήλωσε πως παρά την δυσκολία που βίωσε δεν θα σταματήσει να τρώει κεμπάπ με τους φίλους του. Ο Des ξεκίνησε την επική διατροφική πρόκληση την 1η Δεκεμβρίου και κάθε μέρα ταξίδευε σε διαφορετικά καταστήματα αναζητώντας τα καλύτερα σάντουιτς.