Ο τραγουδιστής των 1975 φίλησε τα δάχτυλα θαυμάστριας: «Σαν να έπινα κόκκινο κρασί» (vid)

Newsroom
Ο τραγουδιστής των 1975 φίλησε τα δάχτυλα θαυμάστριας: «Σαν να έπινα κόκκινο κρασί» (vid)
O αμφιλεγόμενος ροκ-σταρ προκάλεσε για ακόμη μια φορά, φιλόντας τα δάχτυλα μιας θαυμάστριας κατά την διάρκεια συναυλίας.

Ο frontman του διάσημου συγκροτήματος 1975 είχε απασχολήσει πάλι τα κοινά, καθώς σε συναυλία στο Ντουμπάι είχε φιλήσει άνδρα, αψηφώντας τους νόμους που διέπουν την χώρα.

Ο Matthew Healy, πέρα από το γεγονός ότι είναι ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, έχει γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό, εξαιτίας των αυθόρμητων στιγμών του κατά την διάρκεια των συναυλιών.

Έτσι ένα ακόμη περιστατικό έχει προκαλέσει παροξισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter και έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, απεικονίζει τον νεαρό άνδρα να φιλάει τα δάχτυλα μιας θαυμάστριας.

Σε συναυλία του συγκροτήματος στο Μπράιτον, ο τραγουδιστής για ακόμη μια φορά κατάφερε να κάνει χιλιάδες να ασχολούνται με την εμφάνιση του.

Η κοπέλα που ανέβασε το βίντεο έγραψε πως: «Το φιλί του ήταν σαν κόκκινο κρασί». Χιλιάδες θαυμάστριες έσπευσαν να σχολιάσουν το γεγονός, δηλώνοντας πως θα ήθελαν να βρίσκονται στην θέση της γυναίκας.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο τραγουδιστής στην Guardian είχε δηλώσει: «Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο ασχολούνται. Όπως οι θαυμαστές μου δείχνουν την αγάπη τους στο συγκρότημα, έτσι και εγώ οφείλω να τους ανταποδώσω την αγάπη μου».