Η τρομακτική στιγμή που πόρτα αεροπλάνου άνοιξε κατά την διάρκεια της πτήσης (vid)

Newsroom
Η τρομακτική στιγμή που πόρτα αεροπλάνου άνοιξε κατά την διάρκεια της πτήσης (vid)
Τρομακτικές στιγμές βίωσαν επιβάτες πτήσης, καθώς είδαν την πόρτα του αεροπλάνου να ανοίγει και τις αποσκευές τους να πέφτουν στο κενό.

Στιγμές πανικού εκτυλίχθηκαν στον αέρα, καθώς πόρτα αεροπλάνου που πέταγε πάνω από την Ρωσία, άνοιξε. Οι 25 επιβάτες βίωσαν τον απόλυτο τρόμο και δεν μπορούν να διανοηθούν τι τους συνέβη.

Τα καπέλα που φορούσαν, καθώς και οι αποσκευές των επιβατών έπεσαν στο κενό. Στο βίντεο που κατέγραψε ο ατάραχος επιβάτης δείχνει την κατάσταση που επικρατούσε στο αεροπλάνο.

Ο πιλότος μόλις αντιλήφθηκε το πρόβλημα επικοινώνησε με τον κοντινότερο πύργου ελέγχου, ώστε να του δώσει την άδεια για αναγκαστική προσγείωση. Παρά τις αντίξοες συνθήκες ο έμπειρος πιλότος κατάφερε να προσγειώσει το αεροπλάνο.

Με το άκουσμα της είδησης τα τοπικά μέσα έσπευσαν στο αεροδρόμιο, ώστε να βεβαιωθούν πως τόσο το πλήρωμα όσο και οι επιβάτες ήταν καλά στην υγεία τους. Έτσι και αποδείχθηκε. Ευτυχώς κανένας δεν τραυματίστηκε.

Στο σημείο κατευθύνθηκαν αρμόδιοι, προκειμένου να διερευνήσουν τα αίτια που προκάλεσε το άνοιγμα της πόρτας. Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικού μέσου, δεν έχει αποκαλυφθεί ο λόγος που το προκάλεσε, καθώς ακόμα και τώρα διερευνάται.

Βέβαια παρά το τρομακτικό γεγονός, οι χρήστες του διαδικτύου καθηλώθηκαν από τον ατάραχο επιβάτη που κατέγραφε το σκηνικό, αψηφώντας τις εξωπραγματικές στιγμές που βίωσε.