«Θα γίνει Γ' πυρηνικός πόλεμος» στο Survivor All Star: Ο Λιανός προτείνει στη Βρισηίδα να αποχωρήσει (vid)

Newsroom
«Θα γίνει Γ' πυρηνικός πόλεμος» στο Survivor All Star: Ο Λιανός προτείνει στη Βρισηίδα να αποχωρήσει (vid)
Τρέχουν οι εξελίξεις στο Survivor All Star με την οικειοθελή αποχώρηση να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Επεισοδιακό αναμένεται το σημερινό επεισόδιο στο Survivor All Star, καθώς αναμένεται να πέσουν κορμιά για την τρίτη ασυλία. Ο Περικλής Κονδυλάτος και ο Κώστας Παπαδόπουλος περιμένουν να δουν ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

«Σήμερα το παιχνίδι είναι ο θάνατός σου η ζωή μου. Πιστεύω ότι όποια ομάδα χάσει θα γίνει τρίτος πυρηνικός πόλεμος», λέει στο trailer ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Το αγώνισμα για την τρίτη ασυλία θα είναι συναρπαστικό αφού οι παίκτες θα χρειαστεί να κυλιστούν μέσα στις λάσπες. Οι μάχες προμηνύονται συναρπαστικές όπως φαίνεται από τα πρώτα πλάνα.

Στο συμβούλιο που θα ακολουθήσει, ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει την αποχώρηση-«βόμβα» μιας παίκτριας, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό. Πρόκειται για γυναίκα, η οποία δεν θα καταφέρει για λόγους υγείας να συνεχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ο παρουσιαστής ακούγεται στο trailer να λέει στην παίκτρια ότι μπορεί να αποχωρήσει αν δεν μπορεί να συνεχίσει. «Αν θεωρείς ότι το κορμί σου ή ψυχική σου κατάσταση δεν σου επιτρέπει να φτάσεις σε αυτά τα όρια, αν θέλεις μπορείς να αποχωρήσεις τώρα. Θα ήθελα να ακούσω την τελική σου απόφαση».

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες, αυτή δεν είναι άλλη από την Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία αποχωρεί οικειοθελώς από τον Άγιο Δομίνικο εξαιτίας κάποιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει με τον αυχένα της.