Επικό τρολάρισμα Λιανού σε Δημητρακόπουλο: «Περίμενα να ξαναδώ τον Κρις στο Κορωπί άλλα "ζαμέ"» (vid)

Newsroom
Επικό τρολάρισμα Λιανού σε Δημητρακόπουλο: «Περίμενα να ξαναδώ τον Κρις στο Κορωπί άλλα "ζαμέ"» (vid)
Ο Γιώργος Λιανός χρησιμοποίησε μια φράση που βρίσκεται στην επικαιρότητα.

Το Survivor All Star ενισχύεται και η αρχή έγινε το βράδυ της Κυριακής(22/01) στο επεισόδιο που προβλήθηκε, μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, στους τηλέοπτικούς μας δέκτες. Τρεις πρώην παίκτες επέστρεψαν στον… τόπο του εγκλήματος και τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο.

Ο λόγος για τον Γιώργο Κόρομι, την Ρία Κολοβού και τον Κρις Σταμούλης που έφτασαν στις παραλίες προκειμένου να ενσωματωθούν στις νέες τους ομάδες. Ειδικότερα, ο μεν πρώτος αποτελεί πλέον μέλος των Διασήμων ενώ οι υπόλοιποι δύο βρίσκονται πια στην ομάδα των Μαχητών στο ριάλιτι επιβίωσης.

Πριν το αγώνισμα ο Γιώργος Λιανός θέλησε να καλωσορίσει τους νέους παίκτες και αναφερόμενος στον Κρις χρησιμοποίησε μια αγαπημένη φράση της επικαιρότητας που ανήκει στο δικηγόρου της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλο. Συγκεκριμένα είπε: «Κρις έχω πολύ καιρό να σε δω. Μια φορά σε είχα δει κατά τύχη. Δεν με πήρες χαμπάρι, ήταν στο Κορωπί. Από τότε δεν σε ξαναείδα στο Κορωπί. Πήγαινα στο ίδιο σημείο μπας και σε πετύχω αλλά.. ζαμε. Δεν σε είδα ποτέ. "Ζαμέ Κορωπί"»