Ο χρόνος είναι χρήμα: Η Μπιγιονσέ κέρδισε 250.000 ευρώ το λεπτό στη συναυλία της στο Ντουμπάι (vid)

Newsroom
Ο χρόνος είναι χρήμα: Η Μπιγιονσέ κέρδισε 250.000 ευρώ το λεπτό στη συναυλία της στο Ντουμπάι (vid)
Αν αναρωτιέστε πόσο θα κόστιζε μια ιδιωτική εμφάνιση από τη Queen Bey, ρίξτε μια ματιά στην πρόσφατη συναυλία της στο Ντουμπάι.

Ενώ οι περισσότεροι από εμάς παλεύουμε να καλύψουμε τα βασικά κάθε μήνα, η Beyoncé είναι εδώ και κερδίζει, σύμφωνα με πληροφορίες, 250.000 ευρώ το λεπτό για μια συναυλία.

Η 41χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε σε μια αποκλειστική εκδήλωση όπου έκανε την πρώτη της ζωντανή εμφάνιση μετά από τέσσερα χρόνια σε ένα επιμελημένο πλήθος από influencers και δημοσιογράφους.

Με αφορμή τα εγκαίνια του ξενοδοχείου The Atlantis Royal της πόλης, τραγούδησε 19 τραγούδια σε διάστημα 85 λεπτών - και, σύμφωνα με δημοσιεύματα, πήρε στο σπίτι της το ποσό των 24 εκατομμυρίων ευρώ για τον κόπο της...

Μπαίνοντας στο Twitter, κάποιος έγραψε: «Δεν έχω καμία διαφωνία, αλλά δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί η Beyoncé, η οποία έχει μισό δισεκατομμύριο δολάρια, θα δεχόταν 20 εκατομμύρια δολάρια για να κάνει την πρώτη της εμφάνιση με το άλμπουμ Renaissance, έναν δίσκο που αντλεί πολλά από την queer κουλτούρα, στο Ντουμπάι, μια χώρα όπου δεν αναγνωρίζονται τα LGBT δικαιώματα».