Η σύντροφος του Πικέ τα έχει βρει «σκούρα» με το τραγούδι της Σακίρα: «Την σταματούν στο δρόμο, της τραγουδάνε» (vid)

Newsroom
Η σύντροφος του Πικέ τα έχει βρει «σκούρα» με το τραγούδι της Σακίρα: «Την σταματούν στο δρόμο, της τραγουδάνε» (vid)
Σε κακή ψυχολογική κατάσταση φέρεται να βρίσκεται η Κλάρα Τσία Μάρτι, η νέα σύντροφος του Ζεράρ Πικέ

Η νέα σύντροφος του Ζεράρ Πικέ «υποφέρει» από τότε που κυκλοφόρησε το τραγούδι της Σακίρα, καθώς το να είναι «η άλλη γυναίκα» φαίνεται πως έχει μεγάλο τίμημα.

Η 23χρονη φοιτήτρια δημοσίων σχέσεων, Κλάρα Τσία Μάρτι φέρεται να κάνει τηλεργασία από το σπίτι των γονιών της στην Ισπανία προκειμένου να γλιτώσει από τα αδιάκριτα βλέμματα.

«Την σταματούν στο δρόμο, της τραγουδούν το τραγούδι, όλοι την αναγνωρίζουν αλλά είναι αρκετά ντροπαλή κοπέλα», σχολίασε η Ισπανίδα δημοσιογράφος Λορένα Βάσκεζ.

Ο δημοσιογράφος Σαούλ Ορτίζ, δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες για την 23χρονη, υποστήριξε ότι βρίσκεται αντιμέτωπη με ατελείωτα σχόλια μίσους λόγω του τραγουδιού «Bzrp Music Sessions, Vol. 53» της Σακίρα, της πρώην του Ζεράρ Πικέ.

«Ήταν στο σπίτι των γονιών της για περίπου οκτώ ημέρες, κάνοντας τηλεργασία. Χρειαζόταν ένα καταφύγιο γιατί η ψυχολογική της κατάσταση δεν ήταν καλή. Δεν είναι εύκολο να είσαι ένα κορίτσι 23 ετών και σε κουβεντιάζει η Ισπανία και όλος ο πλανήτης», σημείωσε. «Είχε συνέπειες πάνω της και χρειαζόταν να κάνει ένα βήμα μακριά», πρόσθεσε.

Το τραγούδι της Σακίρα εκτοξεύτηκε στην κορυφή του Top 50 Global chart του Spotify μέσα σε λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του κι έγινε το λατινικό τραγούδι με τα περισσότερα streams σε μία μόνο ημέρα στην ιστορία των charts της πλατφόρμας.