Κινητοποίηση ενάντια στο «σφράγισμα» του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά: Γκρέμισαν τα κιγκλιδώματα οι διαδηλωτές (vid)

Newsroom
 Κινητοποίηση ενάντια στο «σφράγισμα» του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά: Γκρέμισαν τα κιγκλιδώματα οι διαδηλωτές (vid)
Με το γκρέμισμα των κιγλιδωμάτων που τοποθετήθηκαν στο ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά ολοκληρώθηκε η διαμαρτυρία των αθλητικών σωματείων του ΣΕΓΑΣ.

«Κάτω τα χέρια από το Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Κοσμά», φώναξαν κάτοικοι της περιοχής και αθλούμενοι που συμμετείχαν στην συγκέντρωση ενάντια στο «σφράγισμα» των αθλητικών εγκαταστάσεων. Την κινητοποίηση διοργάνωσαν εργατικά σωματεία και φορείς της περιοχής, καθώς και αθλητικά σωματεία του ΣΕΓΑΣ.

Σήμερα(13/02) έχει προγραμματισθεί το σφράγισμα της κεντρικής εισόδου του Αθλητικού Κέντρου όπως ενημέρωσε η Διοίκηση του ΕΑΚΝ και θα επιτρέπεται η είσοδο στους ξενώνες μόνο για τους αθλητές που θα μαζεύουν τα πράγματά τους!

Οι διαδηλωτές γκρέμισαν τα κιγκλιδώματα που είχαν τοποθετηθεί στην είσοδο από το πρωί, εκφράζοντας με αυτό τον συμβολικό τρόπο την αντίθεση τους στο «σφράγισμα» του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά που είχε ανακοινωθεί για σήμερα. Στη συνέχεια έκαναν πορεία μέσα στον χώρο.

Το «παρών» στην κινητοποίηση έδωσε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Γκιόκας.

Ο Ηλίας Τζανετάκος, εκ μέρους του ΔΣ του Σωματείου Γυμναστών και Προπονητών Αττικής δήλωσε μεταξύ άλλων: «Καταγγελουμε τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης, της ''Ελληνικό ΑΕ και της διοίκησης του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά για το ξήλωμα των αθλητικών εγκαταστάσεων και τη μετατροπή του Αθλητικού Κέντρου σε εγκαταστάσεις για λίγους!. Δε θα τους επιτρέψουμε να τσαλαπατήσουν τα δικαιώματα του λαού και της νεολαίας για ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία και για σύγχρονες υποδομές άθλησης που στον σχεδιασμό τους δε χώρα!».

Πηγή: 902.gr