TikToker ισχυρίστηκε ότι σαμπουάν εξερράγη και έβαλε φωτιά στο σπίτι του (vid)

Newsroom
TikToker ισχυρίστηκε ότι σαμπουάν εξερράγη και έβαλε φωτιά στο σπίτι του (vid)
Ένα απίστευτο περιστατικό βιώσε ένας άνδρας από την Αυστραλία,όταν είδε το σπίτι του να παίρνει φωτιά εξαιτίας ενός σαμπουάν.

Ένας Αυστραλός έγινε viral στο TikTok, αφού ισχυρίστηκε ότι ένα κουτάκι ξηρού σαμπουάν εξερράγη στην τσάντα της μητέρας του και έβαλε φωτιά στο σπίτι του. Ο TikToker Luke δήλωσε πως ένα μπουκάλι ξηρού σαμπουάν εξερράγη, ενώ βρισκόταν στην τσάντα της μητέρας του, προκαλώντας πυρκαγιά που προκάλεσε ζημιές στο υπνοδωμάτιό της.

«Κυρίες μου, αν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε ξηρό σαμπουάν, θα το ξανασκεφτόμουν», είπε σε ένα βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 350.000 προβολές.

@lukeyantyb @Batiste you have some explaining to do! Dry shampoo can exploded in my mums room and set the room on fire! #viral #fypシ #foryou #sydney #australia #batistedryshampoo ♬ original sound - Lucas🇦🇲🇪🇬

Ο 28χρονος εξήγησε ότι το σαμπουάν που εξερράγη έβαλε φωτιά σε όλο το δωμάτιο της μητέρας του. Διάφορα αντικείμενα καταστράφηκαν στην πυρκαγιά, όπως μια λάμπα, οι περσίδες και τμήματα του κρεβατιού.

«Η μητέρα μου συνήθως κάθεται ακριβώς εκεί στην άκρη του κρεβατιού της. Θα είχα χάσει τη μητέρα μου σήμερα. Ευτυχώς ήταν κάτω και κατέβαζε τα ρούχα μου», είπε ο Luke στο κλιπ.

Ο TikToker επισήμανε τα απομεινάρια της τσάντας, με τη δύναμη της έκρηξης να φέρεται να έχει ως αποτέλεσμα κομμάτια δέρματος να κολλήσουν στο ταβάνι. Ισχυρίστηκε ότι η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που ανατίναξε την πόρτα της σήτας.

Στην ενότητα σχολίων, πολλοί χρήστες του TikTok προσπάθησαν να εξηγήσουν πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό. «Πιθανότατα το σαμπουάν πολύ κοντά στη λάμπα. Η θερμότητα ήταν αυτή που προκάλεσε την έκρηξη», δήλωσε ένας χρήστης.