Τα… γυρίζει ο Πρίαμος για την Καρολίνα μόλις έμαθε για το ηχητικό της: «Με πιέζει ψυχολογικά όλο αυτό…» (vid)

Newsroom
Τα… γυρίζει ο Πρίαμος για την Καρολίνα μόλις έμαθε για το ηχητικό της: «Με πιέζει ψυχολογικά όλο αυτό…» (vid)
Αλλαγή στάσης από τον Κύπριο παίκτη, τουλάχιστον γι' αυτό το διάστημα, όπως είπε παρακαλώντας την Καρολίνα μέσω της κάμερας του Survivor να αφήσουν στην άκρη για λίγο τα προσωπικά τους.

Ένα ηχητικό μήνυμα έχει στείλει η Καρολίνα Καλύβα στον Μάριο Πρίαμο, με τον οποίο είχαν ένα ειδύλλιο στο Survivor All Star.

O Γιώργος Λιανός τον ενημέρωσε πως είναι επιλογή του αν θέλει να το ακούσει.

Όπως φαίνεται όμως, η είσοδος της Ελευθερίας Ελευθερίου με την οποία μάλλον είχαν σχέση, τον επηρέασε και αλλάζει στάση σχετικά με την Καρολίνα, έστω προς το παρόν.

Συγκεκριμένα, ενώ η τραγουδίστρια είπε στην κάμερα πως μπορεί η ίδια να αντέδρασε όταν μπήκε στο παιχνίδι με όσα είχε δει όταν ήταν έξω, ωστόσο θεωρεί πως ο πρώην σύντροφός της πρέπει να ακούσει το ηχητικό μήνυμα. Μάλιστα, είπε πως είναι περίεργη για το τι μπορεί να λέει η Καρολίνα Καλύβα στο μήνυμα.

Όμως ο Μάριος Πρίαμος δήλωσε… πιεσμένος από την πρώην συμπαίκτριά του, τονίζοντας: «Φυσικά και θα ακούσω το μήνυμα της Κάρολ, την ευχαριστώ γενικά αν και δεν ξέρω τι μου έστειλε. Όμως θα την παρακαλέσω και μέσα από εδώ, ότι έχει σχέση με τα προσωπικά μας, αυτή τη στιγμή να το αφήσουμε στην άκρη γιατί με πιέζει πάρα πολύ ψυχολογικά εμένα όλο αυτό».