Παπαδόπουλος για το «έχετε πρόβλημα ακοής» στη Νοτοπούλου: «Μόνο ανόητος μπορεί να πιστέψει πως ήξερα»

Newsroom
Παπαδόπουλος για το «έχετε πρόβλημα ακοής» στη Νοτοπούλου: «Μόνο ανόητος μπορεί να πιστέψει πως ήξερα»
Ο υποψήφιος βουλευτής διευκρίνισε πως δεν γνώριζε για το πρόβλημα και πως ζήτησε συγγνώμη στην Κατερίνα Νοτοπούλου.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Παπαδόπουλος, έκανε μια ανάρτηση λίγες ώρες μετά την εμφάνισή του στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο Mega», σχετικά με την ατάκα που είπε στην Κατερίνα Νοτοπούλου, σχετικά με την ακοή της.

Η ατάκα αυτή έγινε viral και στο twitter, καθώς η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει όντως κάποιο πρόβλημα με την ακοή της, μετά από αυτοάνοσο νόσημα.

Στην ανάρτησή του τονίζει, μεταξύ άλλων, πως δεν το γνώριζε και πως μόνο ανόητος θα μπορούσε να πιστέψει ότι θα το έλεγε αν ήξερε τι συμβαίνει.

Μάλιστα διευκρινίζει πως μόλις ενημερώθηκε, της τηλεφώνησε και της ζήτησε συγγνώμη και εκείνη του απάντησε πως κατάλαβε ότι δεν το γνώριζε και δεν υπήρχε πρόθεση προσβολής.

 

Η ανάρτησή του

«Μόνο κάποιος ανόητος μπορεί να πιστέψει ότι ήξερα ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου έχει σοβαρό πρόβλημα με την ακοή της και εγώ θα της έλεγα με επιμονή στην τηλεοπτική μας συνάντηση στο MEGA " μα, δεν ακούτε τι σας λέω", επειδή μου απαντούσε κάτι εντελώς αντίθετο από αυτό που της έλεγα. Παρά ταύτα, με το που τελείωσε η εκπομπή και ενημερώθηκα πως έχει το συγκεκριμένο πρόβλημα με την ακοή της επικοινώνησα τηλεφωνικά μαζί της και της ζήτησα συγνώμη. Με απόλυτη ευγένια η κυρία Νοτοπουλου μου απάντησε πως κατάλαβε πως δεν το γνώριζα και πως δεν υπήρχε καμία πρόθεση προσβολής».