Τρόλαρε τον δήμαρχο Κιλελέρ ο Στέλιος Πέτσας: Αγόρασε λαχείο για να χρηματοδοτήσει τους δήμους της περιοχής (vid)

Newsroom
Τρόλαρε τον δήμαρχο Κιλελέρ ο Στέλιος Πέτσας: Αγόρασε λαχείο για να χρηματοδοτήσει τους δήμους της περιοχής (vid)
Ο Στέλιος Πέτσας σταμάτησε λαχειοπώλη στη Λάρισα και με χιουμοριστική διάθεση, δεσμεύτηκε ότι αν κερδίσει, θα δώσει τα κέρδη για τη χρηματοδότηση των δήμων.

Στη Λάρισα βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες ο Στέλιος Πέτσας. Εκεί σε μια βόλτα που έκανε στο κέντρο της πόλης μαζί με τον πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας και δήμαρχο Κιλελέρ, Θανάση Νασιακόπουλο, σταμάτησε έναν λαχειοπώλη.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, αγόρασε μερικά λαχεία, τα οποία τα χάρισε στον Θανάση Νασιακόπουλο, λέγοντάς του: «Να, χρηματοδότηση δεν θέλετε στους δήμους, πάρε τα λαχεία και αν κερδίσετε θα ενισχυθεί η τοπική αυτοδιοίκηση».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Κιλελέρ δεσμεύτηκε μπροστά στην κάμερα ότι αν κερδίσει στο λαχείο το 30% να το δώσει στους δήμους και το υπόλοιπο 70% στον υπουργό.

Όσο για τα νούμερα που διάλεξε ο υπουργός; Το «2» και το «7» το πρώτο το κράτησε για τον εαυτό του και το «7» το έδωσε στον δήμαρχο.

@stelios.petsas #στελιος_πετσας #νδ #πέτσας #νεαδημοκρατια #ελληνικοτικτοκ #πολιτική #ανατολικηαττικη #foryoupage #αυτοδιοικηση #λαρισα #θεσσαλια #λαχειο #lucky #streetvideo #streetfun ♬ πρωτότυπος ήχος - Stelios.Petsas